1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα καταστρέψει κάθε ζώδιο τα Χριστούγεννα;


Παραδεχόμαστε αμέσως ότι ο τίτλος ήταν προβοκατόρικος. Δεν προσπαθούμε να πούμε ότι εσύ, συγκεκριμένα εσύ που διαβάζεις τώρα, θα καταστρέψεις τα Χριστούγεννα. Λέμε ότι τα Χριστούγεννα έχουν την τάση να καταστρέφονται εύκολα, και ότι αν φέτος ο κλήρος πέσει σε εσένα, τα άστρα ίσως μπορούν να προβλέψουν με ποιον τρόπο θα κάνεις τον Άγιο Βασίλη να νιώθει άβολα να έρθει στο σπίτι σου.

Από την άλλη μεριά, ο Άγιος Βασίλης είναι γνωστός για την ασπρόμαυρη ηθική του και δεν μπορεί να καταλάβει τα λεπτά γκρι κύματα που χαράζουμε όλοι μας στον χωροχρόνο. Οπότε μπορεί να μας κρίνει όπως θέλει, επειδή από αυτό το σημείο και μετά γινόμαστε πολύ κακά παιδιά.

Κριός
Είχες σημαντικά νέα που τα φύλαγες ακριβώς για αυτή την στιγμή. Θες να προκαλέσεις κάθε πιθανό συναίσθημα στο οικογενειακό τραπέζι: εκτίμηση, ζήλεια, οργή, συμπόνοια, οίκτο. Αν δεν κατάφερες να συμβεί κάτι σημαντικό το τελευταίο εξάμηνο, παίρνεις μια πολύ μεγάλη και παρορμητική απόφαση με το που μπει το δώρο Χριστουγέννων.

Ταύρος
Οι πιθανότητες λένε ότι θα ξεκινήσει καυγάς για πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα ή για το εμβόλιο, και θα είσαι ο άνθρωπος που τον ξεκίνησε. Δεν έχει σημασία από ποια πλευρά του καυγά θα βρίσκεσαι, το σημαντικό είναι ότι θα τα βγάλεις από μέσα σου. Και ότι θα διχάσεις το δωμάτιο.

Δίδυμοι
Θα πιείς τόσο πολύ που δεν θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε οικογενειακό πλαίσιο, αυτό σημαίνει πολλή καταπιεσμένη οργή. Αν βρίσκεσαι σε φιλικό πλαίσιο, θα την πέσεις σε περισσότερα από τρία άτομα και μετά θα σε κοιτάνε περίεργα.

Καρκίνος
Θα βάλεις τα κλάματα μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτούμε υποθετικό σενάριο.

Λέων
Αν είναι να γίνει ξέσπασμα μπροστά σε οικογένεια, θα το κάνεις εσύ. Δεν ξέρουμε πώς, αλλά θα σπάσει και το τελευταίο σου νεύρο και θα αρχίσεις να πυροβολείς προς πάσα κατεύθυνση. Οι υπόλοιπες γιορτές θα κυλήσουν με εσένα και την υπόλοιπη οικογένεια να προσποιείστε άβολα ότι δεν συνέβη τίποτα.

Παρθένος
Ήθελες τόσο πολύ να πάνε όλα καλά φέτος, το χρειαζόσουν για την ψυχική σου υγεία. Το πρόβλημα είναι ότι αγκιστρώθηκες τόσο πολύ από την ιδέα του “όλα θα πάνε καλά”, που με την παραμικρή αλλαγή προγράμματος είσαι έτοιμος να εκραγείς.

Ζυγός
Θα πιέσεις τον εαυτό σου να πάει σε όλα τα ρεβεγιόν που υποσχέθηκες να πας, θα πιείς περισσότερο από όσο υπολόγιζες και κάποια στιγμή απλά θα τα παρατήσεις. Θα κλατάρεις, θα σε πιάσει ένα μηδενιστικό. Όποιος άνθρωπος βρίσκεται τριγύρω σου μόλις συμβεί αυτό, θα σταματήσει αυτόματα να περνάει καλά.

Σκορπιός
Θα κοιτάς τους ανθρώπους με βλέμμα κακού σε σαπουνόπερα επειδή νομίζεις ότι αυτό είναι σέξι, αλλά εκείνοι θα φοβούνται ότι κάτι έχει πάει στραβά μαζί σου. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρεις την κοινή γνώμη με το μέρος σου, θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι γκράντε. Όπως μια πρόποση, αδιαφορώντας για το ότι ο φυσιολογικός κόσμος δεν κάνει προπόσεις.

Τοξότης
Θα πιείς και θα πεις το λάθος κουτσομπολιό στον λάθος άνθρωπο. Από εκεί θα δημιουργηθεί μια χιονοστιβάδα εντελώς εκτός του ελέγχου σου, την οποία θα παρακολουθείς με αγωνία. Μόλις ησυχάσεις λίγο, θα σκάσει.

Αιγόκερως
Θα ντροπιάσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου με ανώριμη συμπεριφορά, είτε επειδή θα πιεις πολύ, είτε επειδή θα σε πιάσει υπερένταση. Αν είναι από ποτό, μπορεί να έχει και πλάκα. Αν είναι από υπερένταση, δεν θα έχει πλάκα για κανέναν.

Υδροχόος
Εδώ συμβαίνει το αντίθετο με το αλκοόλ: Αν δεν πιείς, θα καταλήξεις να λες κάτι τόσο μίζερο, που θα ρίξει την διάθεση σε ολόκληρο το δωμάτιο. Πιες.

Ιχθείς
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν είναι να παίξει γκομενικός καυγάς (ή και, θου κύριε, χωρισμός) τα Χριστούγεννα, θα είναι δικό σου κατόρθωμα. Και όπως είναι λογικό, όποιος βρίσκεται τριγύρω θα μπει στην διαδικασία να διαλέξει πλευρά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα