1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

«Τελικά ενδιαφέρεται για μένα;»: Η απάντηση στην πιο περίπλοκη ερώτηση που δημιουργείται σε μια σχέση


Μια από τις μεγαλύτερες απορίες πολλών γυναικών που βρίσκονται στο ξεκίνημα μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας είναι αν ο νέος τους σύντροφος ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνες. Η απάντηση είναι πολύ απλή και όσες από εσάς έχετε παρακολουθήσει το Sex & the City θα τη γνωρίζετε ήδη, καθώς αναφέρεται σε ένα από τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα, άσχετα με το πόσο πολυάσχολος είναι, πάντα θα βρει έναν τρόπο για να τη συναντήσει. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε ψέματα, ούτε ψεύτικες υποσχέσεις.

Ακόμα και αν σου στέλνει μήνυμα κάθε πρωί για να σε καλημερίσει, ακόμα και αν σου στέλνει κάθε βράδυ καληνύχτα ή αν σου στέλνει λουλούδια στη δουλειά και αν μιλάτε όλη μέρα μέσω μηνυμάτων. Τίποτα από αυτά δεν σημαίνει κάτι αν εκείνος δεν κάνει καμία προσπάθεια για να βρεθείτε από κοντά.

Φυσικά αυτό έχει να κάνει και με την απόσταση που σας χωρίζει και δεν αναφερόμαστε σε σχέσεις εξ αποστάσεως. Οι ίδιοι οι άντρες αποκαλύπτουν πως όταν μια γυναίκα τους προσελκύσει το ενδιαφέρον, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τη συναντήσουν.

Μπορεί κάποιοι άντρες να χρειάζονται λίγο «σπρώξιμο» παραπάνω σε σχέση με άλλους αλλά όπως και να είναι σαν χαρακτήρας αν του αρέσεις θα προσπαθήσει να σε δει. Όσο περισσότερο αφήνει να περνάει ο καιρός χωρίς να κανονίζει πράγματα μαζί σου, τόσο πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις έγκαιρα τι συμβαίνει ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου με άτομα που δεν ενδιαφέρονται σε βάθος για εσένα.

Διαβάστε ακόμα: Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου

L.A.T.: ΑΥΤΗ είναι η νέα τάση στις σχέσεις και αποκτά όλο και περισσότερους fans!

Χωρισμένες γυναίκες μας αποκαλύπτουν τα 6 πράγματα που έμαθαν από τον χωρισμό τους- Δες τι να προσέξεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα