1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι διάσημοι που είναι Ζυγοί


Κατά βάθος, όλοι θα ήθελαν να είναι Ζυγοί, έστω για λίγο. Επειδή τι βλέπεις όταν κοιτάς έναν Ζυγό; Μια αυτοπεποίθηση ως τον ουρανό και μια αυτοσυγκράτηση που μόνο του αυξάνει τη γοητεία και το μυστήριο. Εντάξει, και με άλλα δέκα λεπτά στον εγκέφαλο του Ζυγού θα καταλάβεις ότι αυτά είναι άμυνες (όπως ΟΛΑ τα κουλ πράγματα στον κόσμο), αλλά τι να κάνεις. Λες και το δικό σου ζώδιο δεν έχει τα στραβά του.

Όλοι θα ήθελαν επίσης να γίνουν διάσημοι – ξανά, έστω για λίγο, και μετά να εξαφανιστούν, επειδή κανείς δεν έχει όρεξη να αντιμετωπίζει το ίντερνετ και τους παπαράτσι. Ας δούμε λοιπόν τους διάσημους που με κόπο, αίμα και ιδρώτα (και πολλά χορηγούμενα ποστ) καταφέρνουν να παραμένουν διάσημοι παρά τις τεράστιες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, και που επίσης έχουν την τιμητική τους επειδή περνούν τον γενέθλιο μήνα τους.

Μπρους Σπρίνγκστιν (23 Σεπτεμβρίου)

Ήλιος, Σελήνη, Ερμής και Ποσειδώνας στον Ζυγό, απ’ ό,τι διαβάζουμε. Και δεν θα σχολιάσουμε άλλο, απλά προσπαθούμε να φανταστούμε την φάτσα του Μπρους όσο κάποιος προσπαθεί να του φτιάξει τον ζωδιακό χάρτη.

Γουίλ Σμιθ (25 Σεπτεμβρίου)

Η καριέρα του που ισορροπεί ανάμεσα σε θριαμβευτικές νίκες και παταγώδεις αποτυχίες. Το χαστούκι για την τιμή της γυναίκας του. Το γεγονός ότι δέχτηκε να μιλήσει με την γυναίκα του για τα εξωσυζυγικά τους μπροστά σε μια κάμερα. Ο Γουίλ Σμιθ είναι τόσο Ζυγός που και ο ίδιος δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό. (Οπότε κάνει βάρη, πάλι μπροστά σε μια κάμερα.)

Ντόναλντ Γκλόβερ (25 Σεπτεμβρίου)

Τζίνιους γραφιάς, κωμικός αλλά και ράπερ; Τσεκ. Οι Ζυγοί γενικά έχουν πολύ μυαλό, και αυτό φαίνεται όταν τους αφήνεις ανενόχλητους να δουλέψουν. Το οποίο αλλάζει και την αίσθηση ισορροπίας τους: Όσο περίτεχνα θα τα πει ως καλλιτέχνης, άλλο τόσο βάρβαρα τα λέει στην κανονική ζωή. Και μπράβο του.

Άβριλ Λαβίν (27 Σεπτεμβρίου)

Κυριολεκτικά ξεκίνησε την καριέρα της λέγοντας “Γιατί έπρεπε να κάνεις τα πράγματα τόσο περίπλοκα;” Αν αυτό δεν είναι ατάκα Ζυγού, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για ζώδια.

Γκουίνεθ Πάλτροου (27 Σεπτεμβρίου)

Είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος που έχει πει “Τρώω μόνο οργανικά προϊόντα, αλλά κάνω και θεραπείες με λέιζερ. Η ζωή είναι ενδιαφέρουσα όταν βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στα τσιγάρα και στο τόφου”. Δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε εμείς.

Ματ Ντέιμον (8 Οκτωβρίου)
Συγγνώμη που θα σκοτεινιάσουμε το κείμενο, αλλά δεν θα το κάναμε αν δεν ήταν πολύ, πολύ αστείο: Προσπάθησε να βρεις στο ίντερνετ οποιαδήποτε από τις φορές που ο Ματ Ντέιμον αποπειράθηκε να πει κάτι woke και να το εννοεί. Φανταστικά επίπεδα κριντζ και για όλα φταίει ο Ζυγός μέσα του που τον αναγκάζει να μένει στη μέση οδό.

Μπέλα Χαντίντ (9 Οκτωβρίου)
Ένας άνθρωπος που κάνει τόσες επεμβάσεις για να αποκτήσει το πιο συμμετρικό πρόσωπο στον πλανήτη δεν μπορεί να είναι άλλο ζώδιο. Δεν κρίνουμε, απλά αναφέρουμε ένα γεγονός.

Έμινεμ (17 Οκτωβρίου)

Ο Έμινεμ είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένας Ζυγός κάψει το φίλτρο του και σταματήσει να νοιάζεται για την ισορροπία των γύρω του. Και τον βάζουμε στη λίστα επειδή παντού χρειάζονται και τα κακά παιδιά ως παραδείγματα. Και στην αληθινή ζωή έχουμε κακά παιδιά, και ο Έμινεμ δείχνει πως ίσως είναι απλώς παρεξηγημένα.

Σνουπ Ντογκ (20 Οκτωβρίου)

Ο Σνουπ είναι αυτό που θα ήθελαν να είναι οι περισσότεροι Ζυγοί: Ήρεμος, απλησίαστος και κολλητός της Μάρθα Στιούαρτ. Επίσης, μπορείς να φανταστείς άλλο ζώδιο να είναι από τους πιο γνωστούς παγκοσμίως υπέρμαχους της μαριχουάνας;

Κιμ Καρντάσιαν (21 Οκτωβρίου)
Η Κιμ είναι 100% Ζυγός: Προκαλεί, αλλά είναι και ρομαντική ψυχή. Θα φτάσει στα άκρα, αλλά η έννοια που έχει για τα “άκρα” είναι λίγο πιο καρτουνίστικη από του υπόλοιπου κόσμου. Αλλά ποτέ δεν βλέπεις περισσότερο Ζυγός ένερτζι να βγαίνει από την Κιμ από όταν προσπαθεί να ηρεμήσει την υπόλοιπη οικογένεια που μαλλιοτραβιέται.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα