1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα γιορτάσει κάθε ζώδιο την άρση των μέτρων;


Αλήθεια, πόσοι τρόποι υπάρχουν για να γιορτάσεις την άρση των μέτρων ασφαλείας; Για να γιορτάσεις την έξοδο από τα σπίτια μας μετά από (βάλε-βγάλε) έναν χρόνο καραντίνας; Αμέτρητοι, όσες και οι ελευθερίες που χάσαμε και είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως δεν θα ξαναδούμε.

Τι έχουν να πουν όμως τα άστρα για αυτό;

Κριός
Θα προσπαθήσει να πιάσει ξανά από την αρχή τα δέκα χόμπι που παράτησε όταν ξεκίνησε η πανδημία. Είναι τόσο ενθουσιασμένος, που θα βρει χρόνο για όλα και θα περάσει και τέλεια.

Ταύρος
Εστιατόρια. Τόσα πολλά εστιατόρια για να επισκεφθεί, τόσος πολύς χρόνος που δεν είναι υποχρεωμένος να κάθεται σπίτι και να σκέφτεται μόνο ότι του σερβίρουν λουκούλλεια γεύματα.

Δίδυμοι
Είναι ήδη έξω από το γυμναστήριό του και περιμένει να ανοίξει. Νιώθει έτοιμος να αποκτήσει ξανά κορμί και κοινωνική ζωή, και το γυμναστήριο είναι το μέρος που οι Δίδυμοι έχουν και τα δύο.

Καρκίνος
Θα ξημεροβραδιάζεται σε παραλίες. Έχει κάνει την έρευνά του. Ξέρει τις καλύτερες καβάτζες. Θα περάσει μήνα του μέλιτος – αν όχι με ταίρι, τότε με το γενικότερο κόνσεπτ της ελευθερίας.

Λέων
Έχει ήδη επισκεπτθεί 6 στα 10 παλιά του στέκια – είτε λέγονται μπαρ, είτε σπίτια πρώην. Έχει πρόγραμμα μέσα στο επόμενο τρίμηνο να έχει κατακτήσει ξανά την πόλη.

Παρθένος
Κι αυτός στις παραλίες, μαζί με τον Καρκίνο. Πόσο ακόμα να αντέξει να καθαρίζει το σπίτι;

Ζυγός
Τι κι αν άνοιξαν τα μπαρ, πάλι με περιπτερόμπυρα θα την βγάλει. Αλλά είναι χαρούμενος γι’ αυτό. Τουλάχιστον πλέον μπορεί να την ευχαριστηθεί.

Σκορπιός
Ψάχνει εμβολιασμένους singles στην περιοχή του και είναι έτοιμος να αναπληρώσει όσα ραντεβού δεν βγήκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τοξότης
Έχει ήδη κλείσει άδεια. Έχει ήδη κλείσει μεταφορικά και – αν ένιωθε λαρτζ – διαμονή. Θα πάει στο πιο μακρινό μέρος που είναι επιτρεπτό και δεν θα τον νοιάζει τίποτα.

Αιγόκερως
Αν η καραντίνα τού είχε στερήσει την δουλειά, τότε θα δουλέψει. Αν δούλευε μέσα στην καραντίνα, διακοπές. Εκστασιασμένος και στις δύο περιπτώσεις.

Υδροχόος
Θα περιμένει κάνα μήνα ακόμα να βγει από το σπίτι. Λέει ότι το κάνει επειδή δεν έχει όρεξη να δει ανθρώπους, για να φανεί σκληρός, αλλά στην πραγματικότητα ακόμα φοβάται να βγει έξω.

Ιχθείς
Κάνει μεγάλες, ρομαντικές βόλτες με τον εαυτό του αργά το βράδυ, επειδή μπορεί και επειδή του είχαν λείψει τόσο πολύ οι ήχοι της πόλης. Τουλάχιστον της πόλης πριν γίνει μια έρημος καραντίνας.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα