1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Έρωτας φυγάς – Επόμενα επεισόδια: Το μυστικό που αποκαλύπτει η Αλεξάνδρα στον Μάρκο


Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε. Δείτε στο happytv.gr όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 18

Ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής, ενώ η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Μάρκο ένα μυστικό που για χρόνια κρατούσε επτασφράγιστο και εκείνος αποφασίζει οι υπαίτιοι να πληρώσουν με κάθε κόστος… Η Ελπίδα απέναντι από το Αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει τα δεδομένα… Δείτε τις εξελίξεις και το τρέιλερ

Έρωτας φυγάς επεισόδιο 19

Όσο ο Στρατής αγωνιά για την ζωή του μες την φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον, θα ανατρέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με την Ρηνιώ, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η Εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από την δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων..

Στα προηγούμενα άρθρα είδαμε:

  • Η Φωτεινή που το ακούει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα ότι κινδυνεύουν όλοι τους, καθώς οι οικοπεδοφάγοι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στη χωροφυλακή.
  • Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται προσωρινά.
  • Η Αλεξάνδρα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία δηλητηρίαση, δέχεται δολοφονική επίθεση με θανατηφόρα ένεση από τη Νότα.
  • Η Αλεξάνδρα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία δηλητηρίαση
  • Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται με οξεία δηλητηρίαση, σε κρίσιμη κατάσταση.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα