1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Η γη της ελιάς – sneak preview: Η Αφροδίτη ρωτά τον Χρήστο γιατί αποφεύγει τη δέσμευση μαζί της


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, η Αφροδίτη ρωτά τον Χρήστο γιατί αποφεύγει τη δέσμευση μαζί της. Δείτε στο Happytv.gr πρώτοι απόσπασμα από το επεισόδιο.

Ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και τη συγκινεί. Η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει. Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει την Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον «αόρατο» εχθρό που τους κυκλώνει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν. Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί τού Δημοσθένη, με το αζημίωτο και, με συμβολαιογραφική πράξη, να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του. Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα