1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Η παραλία: Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου


Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Η παραλία» που βλέπουμε στην ΕΡΤ1 από Δευτέρα 18 έως και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:45. Δείτε στο HappyTv.gr το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Η σχέση της Υπατίας και του Γιώργου δοκιμάζεται, καθώς οι συζητήσεις, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ηράκλειο, φέρνουν στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία. Την ίδια στιγμή, το παρελθόν του Χάρι στοιχειώνει τις νύχτες του. Όσον αφορά το στυγερό έγκλημα, αποκαλύπτονται νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, ενώ ο Καραχάλιος υφίσταται πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Τέλος, ένας βανδαλισμός στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες, μεγαλώνοντας το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους.

Μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα