1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Πάντα υπάρχουν τρόποι να δεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει προς το καλύτερο


Ακόμη ένα πρωινό που το ξυπνητήρι χτυπάει σαν δαιμονισμένο. Το κλείνω, ξαναχτυπάει, το ξανακλείνω και το επόμενο μισάωρο ακολουθεί η ίδια διαδικασία, ενώ ονειρεύομαι αυτό το μαγικό κουμπί που θα το πατήσω μία ημέρα και τσουπ θα με μεταφέρει στο γραφείο μου. Χρόνια τώρα, η ίδια πρωινή τελετουργία, με εμένα να παρακαλώ να βρεθεί ο άνθρωπος που θα εφεύρει αυτό το “μαγικό κουμπί”.

Με λίγες ώρες ύπνο, κουβαλώντας την κούραση της προηγούμενης μέρας και την “τρέλα” να ξεκινάει με το “καλημέρα”, το μόνο που σκέφτεσαι καθώς τρέχεις πρωινιάτικα πίσω από το παιδί να ετοιμαστεί για το σχολείο κι εσύ για το γραφείο, είναι πώς θα βγει και αυτή η μέρα. Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο στη σύγχρονη εποχή να είσαι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, γυναίκα.

Οι υποχρεώσεις πολλές, ο χρόνος τρέχει σαν να τον κυνηγάνε (δεν μπορεί και αυτός να κυλάει πιο αργά;) και δεν σου φτάνει για να τα βγάλεις όλα πέρα. Συν ότι αυτός ο αδυσώπητος ο χρόνος, αφήνει στο πέρασμά του τα σημάδια του πάνω σου. Και χωρίς να το καταλάβεις, βρίσκεσαι εγκλωβισμένη σε μια ρουτίνα που σε “καταπίνει”. Σε μια καθημερινότητα που νιώθεις μονίμως κουρασμένη, με συχνούς πονοκεφάλους που ψάχνεις τοίχο για να το χτυπήσεις. Ακούγομαι υπερβολική; Κι, όμως, πολλές γυναίκες βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα.

Χρειάστηκε να φτάσω στα 45 μου για να πω το “φτάνει” και να αλλάξω την καθημερινότητά μου προς το καλύτερο. Καμιά φορά, οι μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή σου, αυτές που θα την κάνουν καλύτερη, δεν χρειάζονται “κοσμογονικές” κινήσεις. Μέσα από απλούς και ανέξοδους τρόπους, μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θέλεις για εσένα, τον σύζυγό σου, το παιδί σου, τον περίγυρό σου. Για την ίδια σου τη ζωή.

Οι πολυβιταμίνες-ασπίδα στην “τρέλα” της καθημερινότητας

Γεννήθηκα κουρασμένη”. Αυτή η ατάκα χρόνια τώρα με συντρόφευε και μπορεί να ακούγεται ως ανέκδοτο, όμως, ήταν η δική μου θλιβερή πραγματικότητα. Ξυπνούσα πάντα κουρασμένη, δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ, ενώ ξεκινούσα για το γραφείο με ένα πλάκωμα. Μένω στην Κόρινθο και δουλεύω στην Αθήνα, ενώ μετακινούμαι καθημερινά με τον Προαστιακό. “Βουνό”. Αυτή είναι η λέξη για το πώς έβλεπα τα τελευταία 12 χρόνια το συγκεκριμένο ταξίδι.

Μέχρι που σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά, να εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία – που τόσο αγαπώ – και να βρω οποιαδήποτε άλλη δουλειά στο μέρος που μένω για να μην κουράζομαι από τις μετακινήσεις. Ναι, ένιωθα τόσο κουρασμένη και τόσο παραδομένη σε όλο αυτό που είχα φτάσει στο σημείο να κάνω τούμπα τη ζωή μου και να αφήσω αυτό που μου αρέσει και με ευχαριστεί.

%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b70

Ώπου μία καλή φίλη μού πρότεινε να πάρω πολυβιταμίνες. Μετά από μία έρευνα που έκανα, κατέληξα στη νέα σειρά Supradyn, της Bayer, τη νούμερο 1 μάρκα πολυβιταμινών της Ευρώπης που έφτασε και στην Ελλάδα. Για εμένα, που μεγάλωσα με τις παιδικές ασπιρίνες που “μαγικά” μου έριχναν τον πυρετό με τη γλυκιά τους γεύση, και μόνο το όνομα Bayer είναι εγγύηση.

%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b72

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Περιέχει 9 νέα προϊόντα σε 5 διαφορετικές κατηγορίες: Ενέργεια, Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, Ενέργεια & Ηλεκτρολύτες, Δυνατά οστά και Τόνωση & Ενέργεια για τους ενήλικες άνω των 50 ετών. Και είναι ακριβώς όλα αυτά.

Από τότε που ξεκίνησα τη λήψη των πολυβιταμινών Supradyn, πολύ σύντομα, διαπίστωσα πως τα επίπεδα ενέργειάς μου αυξήθηκαν, νιώθω λιγότερη κόπωση στη διάρκεια της ημέρας, δεν ξυπνάω κουρασμένη τα πρωινά και το βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Θα δω σειρές με τον σύζυγο μου, θα συζητήσουμε, θα κάνουμε πράγματα που πριν ήμουν κουρασμένη και δεν άντεχα. Ακόμη και στην εργασία μου, νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρό μυαλό. Και μετά από 12 χρόνια, δεν κουράζομαι πια με τις μετακινήσεις μου με τον Προαστιακό, αντίθετα απολαμβάνω την υπέροχη διαδρομή και καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι που βλέπω τέτοιες εικόνες, πηγαίνοντας στο γραφείο.

Η ζωή είναι γυναίκα, όπως κι εγώ

Κακά, τα ψέματα οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας και τα συνεπακόλουθα, όπως άγχος, στρες, περιορισμένος χρόνος, λιγότερη όρεξη και κέφι, σε “καταπίνουν”. Σε τέτοιο σημείο που εσύ η ίδια βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου.

Μου έχει συμβεί. Να παραμελώ τον εαυτό μου, να μην τον περιποιούμαι και να τον φροντίζω, όπως του αξίζει. Μέχρι που μια ημέρα γίνεσαι 45 ετών, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη κι έχεις απέναντί σου ένα θαμπό είδωλο. Τα σημάδια του χρόνου που περνάει, αλλά και η δική μου αμέλεια, είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μου…

%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b74

Σας έχει τύχει να αισθάνεστε σαν να σας κάνουν κάτι σαν… ηλεκτροσόκ και να επανέρχεστε; Δεν μπορώ ακριβώς να σας το περιγράψω, αλλά ήταν αυτή η μαγική στιγμή που συνειδητοποιώ ότι μεγαλώνω, αλλά όχι όμορφα. Η ζωή είναι ωραία και γυναίκα, όπως κι εγώ. Και μου αξίζει να μεγαλώνω όμορφα, μέσα κι έξω. Και για το δεύτερο σκέλος, της εξωτερικής ομορφιάς, μαγική είναι η στιγμή που “συναντήθηκα” με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της Bepanthol®.

%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b76

Επειδή μεγαλώνοντας καταλαβαίνω πως η επιδερμίδα μου γίνεται πιο ξηρή κι ευαίσθητη, εδώ βρήκα τη σειρά προϊόντων ενυδάτωσης προσώπου Bepanthol® Derma που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από την επανεμφάνιση της ξηρότητας και να υποστηρίζει τη μακράς διάρκειας προστασία για μια υγιή επιδερμίδα «από μέσα προς τα έξω».

Μετά από όλα αυτά, κατάλαβα πως στη ζωή δεν χρειάζεσαι “μαγικά κουμπιά” για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Χρειάζονται απλές κινήσεις και το… «μαγικό ραβδί» της Bayer, με τα μοναδικά προϊόντα αυτοφροντίδας που βοηθούν σημαντικά τους ανθρώπους στην αναβάθμιση της ζωής τους, να παραμένουν υγιείς και να μπορούν να κάνουν περισσότερα για την ευεξία και την ευημερία τους.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα