1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Έτσι, θα φτιάξετε μόνες σας τη χωρίστρα στο πλάι (βίντεο)


Εσείς πού κάνετε τη χωρίστρα σας; Στη μέση ή στο πλάι; Οι διάσημες κυρίες, πάντως, ειδικά για τις επίσημες εμφανίσεις τους, επιλέγουν να την κάνουν στην άκρη. Και όχι τυχαία, αφού το συγκεκριμένο στυλ, ειδικά όταν έχει όγκο, είναι πιο επίσημο.

Άλλωστε, η χωρίστρα στο πλάι και με όγκο, θυμίζει έντονα το στυλ των διάσημων μοντέλων τη δεκαετία του ’90. Και αν σου αρέσει και θέλεις να το κάνεις κι εσύ, ο διάσημος hairstylist Chris Appleton δείχνει στο προφίλ του στο Instagram, τον τρόπο για να το κάνεις μόνη στο σπίτι.

Θα χρειαστείς μία στρογγυλή βούρτσα, το σεσουάρ και ρόλεϊ για μπούκλες. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ξεκινάτε τυλίγοντας το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας στη βούρτσα και με το σεσουάρ της δίνετε το σχήμα και τον όγκο που θέλετε. Έπειτα, εφαρμόζετε στα μαλλιά σας ρόλεϊ, ώστε να κρυώσουν σε αυτό το σχήμα και να διατηρήσουν τον όγκο τους για ώρες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές για όμορφη επιδερμίδα όλη τη χρονιά

Ζάχαρη: Ποιες βλάβες προκαλεί στο δέρμα; Γιατί επιταχύνει τη γήρανση;

Ρυτίδες λαιμού: Πού οφείλονται; Τι επιταχύνει την εμφάνισή τους;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα