1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Σε αυτά τα κέντρα μασάζ θα χαλαρώσεις το κορμάκι σου


Οι ζόρικοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η καθημερινή ζωή και το διαολεμένο το στρες έχουν βαρύ τίμημα στο μυοσκελετικό σου σύστημα, αλλά και στην διάθεσή σου.

Ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να χαλαρώσεις; Ένας από αυτούς είναι το παραδοσιακό, το αγαπημένο, το χαλαρωτικό το μασάζ.

Και ναι, οφείλεις στον εαυτό σου συχνά πυκνά να του χαρίσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, αφήνοντάς το κορμάκι σου προς περιποίηση σε έμπειρα χέρια θεραπευτών.

Δες παρακάτω μερικά κέντρα μασάζ για να δοκιμάσεις ένα σωρό αποτελεσματικές θεραπείες που θα δώσουν πολυπόθητες «ανάσες» στο ταλαιπωρημένο σου κορμί.

Athens Massage Center

Αμφείας 14, Γκύζη, τηλ: 6985843628

Μια ομάδα από έμπειρους θεραπευτές, αναλαμβάνουν να σε χαλαρώσουν από το στρες της καθημερινότητας έχοντας στο «οπλοστάσιό τους» ευρεία γκάμα θεραπειών για κάθε σου ανάγκη. Σε έναν άνετο χώρο στου Γκύζη το Athens Massage Center προσφέρει αθλητικό μασάζ, μασάζ κυτταρίτιδας, Candle Massage, σουηδικό, πρεσσοθεραπεία, μασάζ ποδιών, μασάζ με ζεστές πέτρες, αλλά και θεραπείες με βεντούζες και ενυδάτωσης προσώπου. Αρκετές από τις θεραπείες μπορείς να τις απολαύσεις και στο σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο, ενώ αν θες να το ζήσεις σωστά με το έτερον ήμισυ, προσφέρουν και ένα σούπερ χαλαρωτικό και lux πακέτο για ζευγάρια, με σαμπάνια, φρούτα και άλλα τέτοια ωραία. Οι τιμές ξεκινούν από 40€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ μίας ώρας, ενώ διαθέτουν και συνδυαστικά πακέτα, όπως μασάζ και θεραπεία με βεντούζες, στα 60€ για μιάμιση ώρα χαλάρωσης και ευεξίας. Δες όλα τα πακέτα εδώ. 

Arte Massage Wellness Salon

Χατζηχρήστου 27, Ακρόπολη, τηλ: 21 1012 7948

Στους πρόποδες της Ακρόπολης, η ομάδα του Arte Massage σε υποδέχεται σε έναν άνετο χώρο χαλάρωσης και ευεξίας προσφέροντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές μασάζ. Εδώ θα βρεις μια ευρεία γκάμα θεραπειών για κάθε ανάγκη, όπως σουηδικό μασάζ σκέτο ή με ζεστές πέτρες, Thai Oil, Deep Tissue, αθλητικό, λεμφικό, αλλά και συνεδρίες ρεφλεξολογίας, αρωματοθεραπείας, Bamboo Massage, Cupping κ.α. Οι τιμές για ένα χαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 45 λεπτών ανέρχονται στα 25€, και στα 30€ για τη μία ώρα.

Old City Hamam & Spa

Αθανασίου Διάκου 1, Ακρόπολη, τηλ: 21 0924 6666

Παραμένουμε Ακρόπολη, για να πιάσουμε θέση στα… κρεβάτια αυτού του μοντέρνου κέντρου για μασάζ και θεραπείες spa, το οποίο με τους άρτια εκπαιδευμένους εκπαιδευτές του υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Σουηδικό μασάζ σε αυχένα και πλάτη, μασάζ ποδιών, μασάζ με ζεστές πέτρες, Bamboo, Thai Compress, Cupping και ένα σωρό ακόμα θεραπείες μασάζ, αλλά και περιποίησης προσώπου σε περιμένουν εδώ για να δοκιμάσεις και να ανανεώσεις σώμα και πνεύμα. Οι τιμές ξεκινούν από 45€ για ένα μασάζ πλάτης και αυχένα διάρκειας 45 λεπτών – δες τα πακέτα εδώ. 

Salon De Massage

Δες τις διευθύνσεις εδώ 

Με τρία καταστήματα στην Αττική, δύο στο Σύνταγμα και ένα στην Κηφισιά, η ομάδα του Salon de Massage παρέχει ποικιλία θεραπειών στον τομέα της μάλαξης για το… σώμα σου μόνο. Οι άκρως εξειδικευμένοι θεραπευτές θα αναλάβουν να σε χαλαρώσουν με διάφορες τεχνικές μασάζ, όπως με φυσικό κερί, με Thai Oil, με… ρακί, πορτοκάλι και κανέλα (Κρητικό Μασάζ το λένε), ρεφλεξολογία, Anti Stres, Shiatsu, μασάζ για αυχένα και πλάτη, Bamboo, Bali, Drainage (λεμφικό για αποτοξίνωση), Rejuvance για το πρόσωπο, ακόμα και μασάζ εγκυμοσύνης. Οι τιμές ξεκινούν από 25€ για ένα anti stress μασάζ 45 λεπτών. Δες τις θεραπείες εδώ. 

Lousma Hammam & Spa

Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι, τηλ: 21 0725 1878

Στο Κολωνάκι, η ομάδα του Lousma δημιούργησε ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, ζεστό και φιλικό, πολυτελή και σύγχρονο, με υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις. Τι θα κάνεις εδώ; Χαλαρωτικό, Deep Tissue, Sports, μασάζ με ζεστό κερί, μασάζ για ζεύγος αν θες να μοιραστείς την εμπειρία με το έτερόν σου ήμισυ, αλλά και το δημοφιλές Lousma Signature, μια ολοκληρωμένη θεραπεία μασάζ η οποία βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Στον χώρο προσφέρονται και υπηρεσίες χαμάμ, και βυζαντινού μπάνιου. Οι τιμές ξεκινούν από 60€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ μιας ώρας – δες τα πακέτα εδώ. 

Cocoon Urban Spa

Σουλίου 9 & Εριφύλης, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6561975

Η ομάδα του spa στο Χαλάνδρι στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και την εκφράζει απόλυτα μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες περιποίησης και μασάζ για όλο το σώμα. Εδώ θα κάνεις μεταξύ άλλων μασάζ με CBD Oil, μασάζ αρωματοθεραπείας, Deep Tissue, μασάζ ποδιών, μασάζ εστιασμένο στην πλάτη, μασάζ κεφαλής, αλλά και ρεφλεξολογία και μασάζ εστιασμένο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Στα πακέτα παροχών συμπεριλαμβάνεται και ένα αποκλειστικά για όσους θέλουν να οργανώσουν στον χώρο γενέθλια ή επέτειο ή μπάτσελορ πάρτι στον χώρο του τζακούζι, της σάουνας, του χαμάμ ή της πισίνας. Οι τιμές ξεκινούν από 48€ για ένα μασάζ πλάτης διάρκειας μισής ώρας. Δες όλες τις θεραπείες εδώ. 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα