1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Έλενα βλέπει τον Χριστόφορο να σωριάζεται μπροστά της


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας» θα δούμε πως ο Ηλίας λέει στον Άλκη ότι υποψιάζεται ποιος σκότωσε τον Πολυβίου. Ο Άλκης τον ρωτάει ποιος, αλλά, ο Ηλίας του λέει να βρεθούν κάπου ήσυχα το βράδυ και θα του τα πει.

Η Σοφία συγκινείται που η Ειρήνη είναι έγκυος, αλλά, η Ειρήνη την παρακαλεί να μην το πει σε κανέναν και κυρίως στο Φίλιππο, γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα το κρατήσει. Η Σοφία την παρακαλεί να το κρατήσει, γιατί, αν δεν το κάνει, είναι σίγουρη ότι θα το μετανιώσει.

Η Έλενα βλέπει τον Χριστόφορο να σωριάζεται μπροστά της και τον, αλλά, όταν συνέρχεται, ο Χριστόφορος της λέει να τον αφήσει ήσυχο. Η Έλενα καταλαβαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κεφάλι του. Ο Χριστόφορος σκέφτεται ξανά τη Βαγγελιώ που μαχαιρώνει τον Κυριάκο και δε μπορεί να καταλάβει γιατί έχει αυτές τις παράξενες μνήμες.

Ο Μάρκος πάει στο Θέμη και προσπαθεί να του μιλήσει για τη Χριστίνα και να τον κάνει να καταλάβει γιατί η Χριστίνα πήγε σ΄ εκείνον, αλλά, ο Θέμης τα βάζει μαζί του.

Η Ειρήνη συναντάει τον Χριστόφορο κάπου κοντά στο χωριό και του λέει πως την επομένη θα καταθέσει στην Αστυνομία και θα πει ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Ενώ μιλάνε, η Ειρήνη νιώθει αδιαθεσία κι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος.

Ο Χριστόφορος δεν αφήνει την Ειρήνη να γυρίσει στη Λευκωσία και την παίρνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του. Η Έλενα που τη βλέπει από μακριά, την αναγνωρίζει αφού την είχε δει στον τάφο της Εύας κι αναρωτιέται ποια να είναι η σχέση της με την Εύα και τον Χριστόφορο.

Για να το μάθει, πιάνει κουβέντα στην Ειρήνη, πράγμα που θυμώνει τον Χριστόφορο.

Η Λουίζα πάει στο Θέμη για να μάθει, αν γύρισε η Χριστίνα και τον βρίσκει πάλι να έχει πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ.

Ο Ηλίας συναντιέται με τον Άλκη και του λέει πως αυτός που σκότωσε τον Πολυβίου, έχει στην κατοχή του ένα κινητό με το παλιό νούμερο του Χρυσοχόου και το κινητό του Πολυβίου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα