1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Θέλει να χωρίσετε; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν πως δεν θέλει πλέον να είστε μαζί


Μήπως τελευταία νιώθεις πως ο αγαπημένος σου δεν θέλει τόσο να είστε μαζί ή να περνάτε χρόνο μαζί; Αυτά τα σημάδια θα σε πείσουν πως ίσως έχει αρχίσει να σκέφτεται τον χωρισμό.

#1. Δεν ξεκινάει ποτέ μια κουβέντα από μόνος του
Αυτό είναι ένα δείγμα αλλά δεν δείχνει απαραίτητα ότι επιδιώκει τον χωρισμό. Ωστόσο σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία μπορεί να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι ίσως θέλει να χωρίσετε.

#2. Νιώθεις πως ότι και αν κάνεις τον ενοχλεί
Έχεις φτιάξει έτσι τη ζωή και την καθημερινότητά σου ώστε να τον ενοχλείς όσο το δυνατόν λιγότερο; Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι για τη σχέση σας.

#3. Σχολιάζει αρνητικά τα πάντα γύρω από εσένα
Το να σου φέρεται άσχημα, να σου μιλάει άσχημα και γενικά να δυσανασχετεί με ό,τι και αν λες είναι ένα σημαντικό δείγμα πως η σχέση σας δεν βαδίζει σε ωραία μονοπάτια. Αν θέλεις πραγματικά να σώσεις τη σχέση σου θα πρέπει να αρχίσεις να επικοινωνείς πιο ουσιαστικά μαζί του.

#4. Το να τον πείσεις να βγείτε οι δυο σας μοιάζει ακατόρθωτο
Του λες ξανά και ξανά να βγείτε οι δυο σας, τον παρακαλάς να πάτε μια εκδρομή και εκείνος το αρνείται πεισματικά; Μάλλον θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν όλα αυτά τα στοιχεία και να πάρεις μέτρα για να σώσεις τη σχέση σου (αν σε ενδιαφέρει να τη σώσεις).

#5. Συνήθως νιώθεις μόνη σου ακόμα και όταν είσαι μαζί του
Η επικοινωνία σας είναι σε άσχημο σημείο πλέον και τώρα είναι η ώρα να πάρεις θέση στο τι θα γίνει μεταξύ σας. Το να αφήνετε αυτή την κατάσταση να διαιωνίζεται δεν είναι σωστό για κανέναν από τους δύο.

Διαβάστε ακόμα: Αν κάνει ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα τότε δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πραγματικά

Σταμάτησε απότομα την επικοινωνία μαζί σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις)!

Θέλεις τον πρώην σου πίσω; Σταμάτα να επικοινωνείς μαζί του!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα