1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Θέλεις να δυναμώσεις τον γάμο σου; Υιοθέτησε ΑΥΤΑ τα 6 tips κάθε μέρα!


Κανένας γάμος δεν έχει πετύχει χωρίς προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Είναι γεγονός πως η γυναίκα είναι αυτή που διατηρεί συνήθως τις ισορροπίες σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, αλλά θα πρέπει και ο άντρας να κάνει κάποια προσπάθεια για να διατηρήσει η σχέση τα υγιή της επίπεδα.

Ποια είναι τα 6 tips που πρέπει και οι δύο σας να κάνετε ώστε να δυναμώσει ο γάμος σας;

#1. Μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού! Μπορεί να προτιμάτε να βγείτε παρέα με φίλους αλλά είναι σημαντικό για τη σχέση σας να αγαπήσετε ξανά τον χρόνο που περνάτε οι δύο σας.

#2. Μην σταματήσετε να βάζετε τον σύντροφό σας ως τη Νο1 προτεραιότητά σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε πως εκείνος είναι για εσάς η πρώτη προτεραιότητα και πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον και εσάς.

#3. Μάθετε να εκφράζεστε ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η επικοινωνία σε όλα τα χρόνια της σχέσης σας αν θέλετε να συνεχίσετε να νιώθετε καλά με τον σύντροφό σας.

#4. Συνειδητοποήστε ποιος είναι ο ρόλος σας! Οι άντρες θέλουν σε μια σχέση να νιώθουν σεβασμό, άνεση, σεξουαλική ικανοποίηση και κίνητρο για να προχωρήσουν μπροστά. Οι γυναίκες από την άλλη μεριά θέλουν να νιώθουν αγάπη, αναζητούν τη συχνή σωματική επαφή, θέλουν να εκτιμούν αυτά που κάνουν για τους συντρόφους τους αλλά και να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

#5. Μάθε να του δείχνεις ότι εκτιμάς όλα όσα προσφέρει στη σχέση σας! Ακόμα και αν δεν κάνει πολλές δουλειές στο σπίτι, σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που προσφέρει στη σχέση σας.

#6. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα. Είναι πολύ εύκολο να ρουτινιάσει ένα ζευγάρι και γι’αυτό θα πρέπει να διατηρείτε το ενδιαφέρον στη σχέση σας με κάθε μέσο.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε στη σχέση μας!

To Ευαγγέλιο των Σχέσεων: Δες ποιους 10 κανόνες πρέπει να τηρείς!

Πώς να του κάνεις τα παράπονά σου και να πετύχεις τον στόχο σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα