1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να την πέσεις σε κάποιον από την δουλειά


Το φλερτ στον χώρο εργασίας είναι δύσκολη πίστα από κάθε πιθανή άποψη: Αρχικά, το κουτσομπολιό και μόνο να σκεφτείς, είναι αρκετό να σε ξενερώσει. Έπειτα, όπως με κάθε καινούριο φλερτ, δεν μπορείς να ξέρεις πού θα καταλήξει – κι αυτό γίνεται παραπάνω από απλή υπερανάλυση όταν μιλάμε για ένα άτομο που βλέπεις καθημερινά. Και, εντάξει, μετά υπάρχει και το να την πέσεις στο αφεντικό σου, που είναι εντελώς άλλο παιχνίδι.

Βασικά, μην την πέσεις στο αφεντικό σου. Δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι καλό, για καμία από τις πλευρές που μπλέκονται.

Αρχικά, χιούμορ
Σε γενικές γραμμές, το φλερτ στη δουλειά μπορεί να πάει πολύ στραβά. Μπορεί να ξεπεράσεις τα όρια και να βάλεις την δουλειά σου σε κίνδυνο. Γι’ αυτό οτιδήποτε ειπωθεί πρέπει να είναι ελαφρύ και πάντα στο πλαίσιο κάποιου αστείου. Δες αν τα αστεία σου πιάνουν τόπο, και μετά μπορείς να συνεχίσεις να κουνάς την ουρά σου. Αν τα αστεία σού κερδίσουν μονάχα απορημένα ή οργισμένα βλέμματα, βάλε την ουρά στα σκέλια και μην μιλήσεις σε αυτό το άτομο για λίγο καιρό.

Και μετά, και μετά;
Και μετά… παραμένεις στην ίδια αγνή λωρίδα που ξεκίνησες. Είστε ακόμα στον χώρο που δουλεύετε, και δεν είναι ότι έχει υπάρξει κάποια ενθουσιώδης συνέναιση για να αρχίσετε να εκφράζετε την ένταση ανάμεσά σας. Μπορείτε όμως, αγνά και τρυφερά, να χτίζετε αυτή την ένταση, για να εκραγεί κάπου μακριά από το γραφείο.

Μην αντιδράς παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει
Και μπορεί να μην είσαι μόνο εσύ που φλερτάρεις πλέον. Μπορεί να σε φλερτάρει και το άλλο άτομο, απροκάλυπτα. Εσύ εκεί, βράχος. Χαχάνισμα και όχι παραπάνω. Αν φτάσει στο σημείο που αισθάνεσαι ότι αλήθεια παίζει το φλερτ να γίνεται σοβαρά και από την άλλη πλευρά, μπορείς σε κάποια ώρα εκτός δουλειάς να προτείνεις να βγείτε.

Μην το κάνεις και βούκινο
Ωραίο και σέξι το φλερτ στην δουλειά, ακριβώς επειδή έχει την αίσθηση του κινδύνου, αλλά φρόντισε να μην είστε μπροστά σε όλους τους συναδέλφους όταν τα κάνεις αυτά. Θα δημιουργηθεί τζάμπα κουτσομπολιό και δράμα γύρω απ’ το πρόσωπό σου. Και άντε πες είσαι άτομο που γουστάρει να υπάρχει δράμα γύρω απ’ το πρόσωπό του. Λυπήσου τουλάχιστον το άμοιρο το αντικείμενο του πόθου σου.

Κλείσε το μάτι
Ξέρεις να κλείνεις το μάτι χωρίς να μοιάζει σαν να παθαίνεις εγκεφαλικό; Ωραία. Καν’ το, αλλά διακριτικά.

Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ψέματα
Η λεκτική επικοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ σε περιβάλλον δουλειάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τα χαζά, κλισέ, καγκούρικα πράγματα που κάνει το σώμα όταν θέλει να προσελκύσει ένα πιθανό ταίρι. Κορδώσου και παίξε με τα μαλλιά σου όσο θες. ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ
Είπαμε να το επαναλάβουμε.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα