1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Χωρισμένες γυναίκες μας αποκαλύπτουν τα 6 πράγματα που έμαθαν από τον χωρισμό τους


Το να είσαι σε μια σχέση δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά ούτε και το να χωρίζεις. Όμως όλες οι σχέσεις και οι χωρισμοί μπορούν να μας μάθουν σπουδαία μαθήματα. Γυναίκες που έχουν χωρίσει μας εξομολογούνται τα 6 λάθη που έκαναν και μας δίνουν σημαντικά μαθήματα ζωής.

#1. Το καλό σεξ δεν είναι αρκετή προυπόθεση για να σβηστούν όλα τα αρνητικά σε μια σχέση. Όσο και να απολαμβάνεις το σεξ με τον αγαπημένο σου αν αυτό είναι το μόνο καλό πράγμα στη σχέση σας δυστυχώς δεν αρκεί.

#2. Η εμφάνιση τελικά δεν είναι τόσο σημαντική σε μια σχέση. Μπορεί να σου άρεσε πολύ ο σύντροφός σου παλαιότερα αλλά πόσο ελκυστικός είναι όταν φωνάζει, βρίζει ή φέρεται άσχημα;

#3. Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία. Όσα προβλήματα και αν λύνουν τα λεφτά, δυστυχώς δεν φέρνουν την ευτυχία σε μια σχέση.

#4. Η αξία του να μείνεις με τον άντρα σου για χάρη των παιδιών δεν…είναι πραγματικότητα αλλά ένας μύθος. Τι να το κάνεις να είσαι με έναν άντρα που φωνάζει και φέρεται άσχημα; Καλύτερα να χωρίσεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά σου σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον όπου θα έχουν οι γονείς τους μια όμορφη και πολιτισμένη σχέση…από μακριά.

#5. Δεν μπορείς να σε αλλάξεις σε υπερβολικό βαθμό. Σίγουρα αξίζει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να σωθεί ο γάμος σου αλλά όχι τόσα ώστε να φτάσεις σε ένα σημείο να μην σε αναγνωρίζεις.

#6. Το να είσαι μόνος δεν είναι τόσο τρομακτικό. Πολλές γυναίκες δεν παίρνουν την απόφαση να φύγουν από έναν άσχημο γάμο από φόβο μην μείνουν μόνες τους. Κι όμως, στην πορεία ανακαλύπτεις πως καλύτερα να είσαι μόνη παρά να ζεις μέσα στη δυστυχία.

Διαβάστε ακόμα: 5 πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον γάμο σου τώρα

Tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα τον κάνεις να σε αγαπήσει ξανά από την αρχή

Αυτά είναι τα είδη φιλιών που υπάρχουν και τι σημαίνει το καθένα;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα