1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι έκαναν τα ζώδια στην καραντίνα;


Η καραντίνα ήταν σκληρή για όλους μας. Και αν συμβεί και δεύτερη φορά, ακόμα δεν έχουμε ιδέα πώς να την κάνουμε να παλεύεται. Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε, είναι χιούμορ. Επειδή το χιούμορ σώζει ζωές. Πώς, λοιπόν, μιζέριασε το κάθε ζώδιο στην καραντίνα;

Κριός
Ξεκίνησε να κάνει ό,τι online μάθημα έκανε μπροστά του, επειδή η αδράνεια τον σκότωνε. Επίσης είδε πάρα πολύ πορνό. Εξωφρενικά πολύ πορνό.

Ταύρος
Έβαλε εφτά κιλά, και δεν θα σταματήσει να γκρινιάζει για αυτό.

Δίδυμοι
Πάθαινε κρίσεις πανικού επειδή ένιωθε πιο μόνος από ποτέ. Και μετά προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κόσμο, αλλά τον έπιανε η βαρεμάρα, επειδή… επειδή είναι Δίδυμος, αυτές οι απότομες αλλαγές είναι συχνές.

Καρκίνος
Με τα δυο χεράκια έπλαθε κουλουράκια. Όλη μέρα. Και ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που έβαλε εφτά κιλά στην καραντίνα – αλλά γκρινιάζει λιγότερο.

Λέων
Ξεκίνησε λογαριασμό στο TikTok αλλά δεν πήγε καλά. Ήταν οριακά να ξεκινήσει και στο OnlyFans, αλλά ευτυχώς τότε τελείωσε η καραντίνα και γλύτωσε.

Παρθένος
Ήταν ο επίσημος ψυχολόγος όλων των φίλων του. Όλη την καραντίνα την έβγαλε μπροστά στο λάπτοπ να κάνει βιντεοκλήσεις.

Ζυγός
Ήπιε τόσο πολύ αλκοόλ.

Σκορπιός
Είδε όλο το Netflix δύο φορές, και μετά του είχε μείνει και έξτρα χρόνος. Οπότε έπεσε χαμηλά, και άρχισε να βλέπει για εκατοστή φορά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τοξότης
Έστελνε μήνυμα ότι θα βγει για τρέξιμο στη γειτονιά, τον έβρισκες χαμένο τρεις συνοικίες πιο δίπλα. Η αίσθηση της περιπέτειάς του ικανοποιούνταν από το να μην τον πιάσουν και πληρώσει πρόστιμο.

Αιγόκερως
Ίσως το μόνο ζώδιο που δεν μιζέριασε στην καραντίνα, επειδή επιτέλους κατάφερνε να κοιμάται φουλ οχτάωρο.

Υδροχόος
Έγινε πάλι δεκαπέντε χρονών, επειδή αν κλειστεί σε τέσσερις τοίχους γίνεται αυτομάτως έφηβος. Που σημαίνει ότι δεν καθάριζε ποτέ το σπίτι του.

Ιχθείς
Ξεκίνησε να γράφει ποίηση που με γεωμετρική πρόοδο γινόταν χειρότερη κάθε μέρα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα