1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που θες να αποφύγεις στις διακοπές σου


Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε άδικοι σε αυτό το κείμενο. Κάθε άλλο, θα προτείνουμε και λύσεις σχετικά εύκολες αν δεν μπορείς να αποφύγεις τις διακοπές με κάποιο από τα παρακάτω (ομολογουμένως, λίγο δραματικά) ζώδια.

Και επειδή οι διακοπές είναι σημαντικό ζήτημα σε προσωπικό επίπεδο (θέλω την ησυχία μου), αλλά και σε διαπροσωπικό (ας δούμε αν θα μείνουμε στον ίδιο χώρο μ’ αυτό το άτομο χωρίς να σκοτωθούμε), άφησέ μας να σε βοηθήσουμε.

Ταύρος
Οι Ταύροι έχουν δύο τρόπους να κάνουν τις διακοπές σου μίζερες: Πριν πάτε, θα διαβάσει ακόμα και τον τελευταίο ταξιδιωτικό οδηγό που κυκλοφορεί για να είναι σίγουρος ότι δεν θα σας ξεφύγει τίποτα, τίποτα, τίποτα από τον προορισμό σας. Και μόλις φτάσετε εκεί, θα είναι με τα μούτρα κατεβασμένα όλη την ώρα. Ενώ τηρείτε το πρόγραμμά του κανονικά. Στην πραγματικότητα θα ήθελε να κοιμάται για δέκα μέρες, οπότε πιάστε τον από νωρίς και εξηγήστε του ότι δεν έχετε καμία προσδοκία από εκείνον ή από τις διακοπές σας. Ο ύπνος είναι καλός.

Καρκίνος
Με απλά λόγια, οι Καρκίνοι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Είναι δύσκολο να τους πιάσεις στο 100% τους, ακόμα και στο πιο χαλαρό πλαίσιο των διακοπών. Τώρα, αν έχουν πάει διακοπές με άτομο που νοιάζονται, χ#σε μέσα: Δεν θα σταματήσουν να ανησυχούν ότι κάτι δεν θα πάει καλά για εκείνο το άτομο, που κατά συνέπεια σημαίνει ότι δεν θα είναι εκείνοι καλά, επειδή οι Καρκίνοι είναι σκλάβοι της ενσυναίσθησής τους (θα έλεγε μόνο κάποιος καλοπροαίρετος – που είμαστε). Όπως και σε κάθε άλλη αλληλεπίδραση με άτομο αυτού του ζωδίου, η λύση είναι συνεχής, υπομονετική επιβεβαίωση.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι χαλαρά άτομα και τους αρέσει να περνούν καλά. Άρα γιατί να μην πας μαζί τους διακοπές; Μα, ακριβώς επειδή τους αρέσει τόσο πολύ να περνούν καλά, και είναι τόσο χαλαροί που μπορεί και να σε ξεχάσουν. Δεν θα το κάνουν ποτέ από κακία – οι Ζυγοί δεν είναι άνθρωποι που θα ξόδευαν ολόκληρες διακοπές για να την σπάσουν σε κάποιον – αλλά επειδή δεν θα το σκεφτούν. Κι αυτό, θέλοντας και μη, μπορεί να οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις. Η συμβουλή μας είναι να πας διακοπές με Ζυγό μόνο όταν υπάρχει και τρίτο άτομο στην παρέα ή ξεκάθαρες προοπτικές για σεξ (με τον Ζυγό ή με τον οποιονδήποτε).

Τοξότης
Ακριβώς αυτά που είπαμε για τον Ζυγό, με την διαφορά ότι ο Τοξότης θα το σκεφτεί ότι πάει να σε παρατήσει, θα σηκώσει τους ώμους και θα χωθεί στη πυρά. Άρα ένα επίπεδο κακίας πιο πάνω. Συμβουλή: Διακοπές με Τοξότη μόνο αν είστε ζευγάρι, ελπίζουμε να βοηθάει αυτό.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι περίπτωση που δεν σώζεται, επειδή δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις την συμπεριφορά του. Θα του αρέσουν οι διακοπές; Και αν ναι, θα το δείξει ή θα το αφήσει για την τελευταία μέρα, για να ζήσει κάποια μεγάλη συνειδητοποίηση; Αντί για συμβουλή εδώ θα πούμε να παρακινήσετε τους Υδροχόους στην ζωή σας να δουν πόση ενδυνάμωση μπορεί να προσφέρει ένα μοναχικό ταξίδι. Όχι τίποτα άλλο, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει καλή παρέα σ’ έναν Υδροχόο είναι ο εαυτός του.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα