1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που θα έχουν καλά Χριστούγεννα


Κοιτώντας τα ωροσκόπια του μήνα, και ειδικά των Χριστουγέννων, ορισμένα ζώδια ξεχώριζαν. Ο Άγιος Βασίλης χρειάστηκε να φτιάξει μια επιπλέον λίστα, με τα σούπερ καλά παιδιά – ή έστω τα παιδιά που θα περάσουν σούπερ καλά, επειδή δεν σκοπεύουμε αναγκαστικά να σου μιλήσουμε για δραστηριότητες που κάνουν τα “καλά παιδιά” παρακάτω.

Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν το ζώδιό σου είναι ανάμεσα σε αυτά.

Ταύρος
Οι Ταύροι σε σχέση θα μπουν σε μια περίοδο που από μακριά φαίνεται όχι-και-τόσο-ρομαντική: Συζητήσεις για το μέλλον και για αισθήματα και για δεσίματα (τα συναισθηματικά, όχι τα σαδομαζοχιστικά). Και ενώ για τον μέσο άνθρωπο αυτές οι συζητήσεις δεν συνεπάγονται καλοπέραση, τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί προς όφελός σου, και η κατάληξη θα είναι μάλλον πολύ ζεστή και αγαπησιάρικη. Όσον αφορά τους ελεύθερους Ταύρους, ετοιμαστείτε για έρωτες. Δεν λέμε κάτι παραπάνω.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι πασχίζουν μια ζωή να μπαίνουν στην λίστα με τα καλά παιδιά του Άγιου Βασίλη. Συνεπώς αυτή τη φορά τους επιβραβεύει με το να στρέφει αλλού το βλέμμα και να τους λέει εμμέσως πλην σαφώς “Βάλτε και λίγο πορνό στη ζωή σας, ρε παιδιά”. Και το λέει σε όλους τους Καρκίνους, είτε δεσμευμένους, είτε single.

Ζυγός
Ο μήνας σου μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ατέλειωτο φεστιβάλ αγάπης (και σεξ), αρκεί να το θέλεις. Που σημαίνει ότι αν είσαι σε σχέση, πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο μαζί της, και αν είσαι single… σημαίνει ότι πρέπει να βγεις και να γνωρίσεις και άλλους single ανθρώπους. Το χαλί είναι ήδη στρωμένο για εσένα αυτόν τον μήνα, οπότε γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι;

Σκορπιός
Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα έχουν έναν ονειρεμένο μήνα που θα οργανώνουν μελλοντικά πράγματα με το ταίρι τους – και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι τα μελλοντικά σχέδια στο μυαλό του Σκορπιού είναι οριακά καλύτερα κι απ’ το σεξ. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, από την άλλη, έχουν την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό τους, με αποτέλεσμα να ακτινοβολούν. Φέρσου μοιραία, single Σκορπιέ: Το δικαιολογούν τα άστρα.

Τοξότης
Θα είμαστε ειλικρινείς, Τοξότη: Το ωροσκόπιό σου δεν ήταν και το πιο σούπερ στα ερωτικά. Αλλά ήταν πάρα πολύ σούπερ σε όλα τα υπόλοιπα – και δεν είναι ότι υπάρχει κάποιο άλλο ζώδιο που να τα πηγαίνει και καλύτερα. Οπότε παίρνεις αυτή την θέση με το σπαθί σου, επειδή ο Δεκέμβριός σου προβλέπει μπόλικη χαλάρωση. Και κάπου μέσα σε αυτή την χαλάρωση, σίγουρα θα υπάρξει και λίγος χρόνος για ζαχαρώματα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα