1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ στον σύντροφό σου!| Fay’s book


Όσο και να αγαπάς τον αγαπημένο σου και όσο ανοιχτή σχέση και να έχετε και να μοιράζεστε τα πάντα, υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να μην του τα πεις ποτέ!

#1.  Μην πεις «Δεν σε πιστεύω»- Ό,τι και να σου λέει το να του πεις ότι δεν τον πιστεύεις δεν μπορεί να βοηθήσει πουθενά. Καλύτερα να συζητήσετε σε βάθος και να καταλάβεις για ποιο λόγο (και αν) σου είπε ψέματα.

#2. Μην πεις «Έχεις ξεφύγει και είσαι υπερβολικός»- Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων λένε πως δεν πρέπει ποτέ να χαρακτηρίζουμε τους συντρόφους μας.

#3. Μην πεις «Τι συμβαίνει;» ή «Τι πηγαίνει λάθος;»– Αυτές οι ερωτήσεις δημιουργούν αμέσως μια ένταση και κάνουν τους αγαπημένους μας να νιώθουν πως πρέπει να αμυνθούν.

#4. Μην πεις «Τίποτα» αν σε ρωτήσει «Τι έχεις»- Η κλασική απάντηση πολλών ανθρώπων στην ερώτηση «Τι έχεις;» είναι «Τίποτα» ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει όντως καποιο πρόβλημα.

#5. Μην πεις «Τελειώσαμε»- Η συγκεκριμένη φράση θα πρέπει να ειπωθεί μόνο αν είσαι 100% σίγουρη πως θα ήθελες να βάλεις τέλος στη σχέση σας.

#6. Μην ξεκινήσεις μια φράση με τις λέξεις: «Είσαι πάντα…» ή «Εσύ ποτέ δεν…»- Προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς φράσεις που δείχνουν ότι έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου για το άλλο σου μισό.

#7. Μην πεις «Και εσύ το κάνεις αυτό…»- Το ότι ο σύντροφός σου σε κατηγόρησε για κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει και εσύ να κάνεις το ίδιο. Προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματική και να απαντάς πιο σωστά ώστε να μειώνονται τα νεύρα μεταξύ σας και να υπερισχύει πάντα η αγάπη.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό το ένα πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις για να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

Κι όμως, με τη βοήθεια αυτής της απίστευτης έρευνας θα καταλάβεις πότε ένας άντρας θέλει να κάνει σεξ!

Σχέσεις και έρωτας: Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα