1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση της προκοπής


Μήπως εδώ και καιρό είσαι single ή δημιουργείς σχέσεις που δεν αντέχουν στον χρόνο; Δες παρακάτω ποια είναι τα λάθη που ίσως κάνεις και δεν μπορείς να φτιάξεις μια όμορφη σχέση.

#1. Έχεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα στο μυαλό σου και δεν θέλεις τίποτα άλλο εκτός από αυτό
Θα πρέπει να ανοίξεις λιγάκι τους ορίζοντές σου και να δώσεις ευκαιρίες ακόμα και σε άτομα που δεν μοιάζουν καθόλου με το πρότυπο που έχεις στο μυαλό σου.

#2. Κυνηγάς κάθε άντρα που εμφανίζεται στον δρόμο σου
Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία 1 τότε ίσως ανήκεις στην κατηγορία 2 που σημαίνει πως ίσως κυνηγάς κάθε άντρα που εμφανίζεται στον δρόμο σου χωρίς να διπλοτσεκάρεις. Καλό είναι να δίνεις ευκαιρίες σε διάφορους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου αλλά η απόγνωση είναι ένα χαρακτηριστικό που απωθεί τους άντρες.

#3. Ψάχνεις το τέλειο και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα άλλο
Το να περιμένεις τον Mr. Τέλειο για πάντα δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να έχεις κάποια κριτήρια αλλά όχι υπερβολικά γιατί τότε μπορεί να χάσεις ευκαιρίες που αξίζουν.

#4. Αρνείσαι να βγεις εκτός σπιτιού
Το να μένεις στο σπίτι και να κλαις τη μοίρα σου δεν βοηθάει πουθενά. Καλό είναι να αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται να βγεις, να διασκεδάσεις και ό,τι προκύψει.

#5. Συμπεριφέρεσαι σαν ντίβα
Προσπάθησε να προσγειωθείς λιγάκι γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν οι ντίβες. Γνώρισε ανθρώπους, κοίτα τους στα μάτια, άκουσε τις ιστορίες τους και μην προσπαθείς να επιδεικνύεσαι συνεχώς.

Διαβάστε ακόμα: Θέλει να χωρίσετε; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν πως δεν θέλει πλέον να είστε μαζί

Αν κάνει ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα τότε δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πραγματικά

Σταμάτησε απότομα την επικοινωνία μαζί σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις)!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα