1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

8 σημάδια που θα σε πείσουν πως ο άντρα που μόλις γνώρισες είναι ο ένας και μοναδικός!


Ξεκίνησες μόλις μια σχέση και θέλεις να μάθεις αν ο νέος σου σύντροφός είναι ο ένας και μοναδικός; Αυτά τα σημάδια που θα διαβάσεις παρακάτω θα σου αποκαλύψουν την αλήθεια.

#1. Νιώθεις πως μαζί του μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός; Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι και είναι το πρώτο σημάδι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν βαδίζεις στον σωστό δρόμο.

#2. Έχετε παρόμοιους στόχους στη ζωή σας και θέλετε και οι δύο να πετύχετε σπουδαία πράγματα στο μέλλον; Αν μοιράζεστε παρόμοια όνειρα οι ζωές σας θα ενωθούν πολύ πιο εύκολα σε μια κοινή πορεία.

#3. Νιώθεις άνετα στο να θέσεις τα όριά σου στον νέο σου αγαπημένο; Νιώθει και εκείνος το ίδιο άνετα; Τότε μην αγχώνεσαι για τίποτα.

#4. Γελάτε πολύ όταν είστε μαζί και έχετε το ίδιο χιούμορ; Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλο συν θα είναι αυτό για τη σχέση σας.

#5. Όταν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά μαζί του σε αντιμετωπίζει πάντα με σοβαρότητα! Αυτό είναι ένα κριτήριο ότι στο μέλλον θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας.

#6. Νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ευάλωτη κοντά του; Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για να προχωρήσεις σοβαρά τη σχέση σου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

#7. Δεν χρειάζεστε ο ένας τον άλλον για να περάσετε καλά; Μπορεί να σου φαίνεται οξύμωρο αλλά αυτό είναι ένα δείγμα υγειούς σχέσης. Είναι πολύ σημαντικό σε μια υγιή σχέση να υπάρχει ελευθερία και ανεξαρτησία.

#8. Αισθάνεσαι πως ο αγαπημένος σου νοιάζεται για σένα και θέλει να πετύχεις; Είναι σημαντικό πράγμα ο άνθρωπός μας να θέλει τη επιτυχία μας και το καλό μας. Κράτησε αυτόν τον άνθρωπο γερά να μην σου φύγει γιατί είναι ένα πραγματικό κελεπούρι!

Διαβάστε ακόμα: 6 Tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου μέχρι…το Πάσχα!

Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σεξ!

Ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση! Τι να κάνεις για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ενδιαφέρεται




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα