1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς σου δείχνουν τα ζώδια ότι κάτι δεν πάει καλά;


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιδρούμε με απόλυτη ψυχραιμία όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Άλλοι ξεσπάμε, άλλοι κλεινόμαστε στον εαυτό μας και άλλοι φοράμε την πιο σκληρόκαρδή μας μάσκα, μήπως και βγούμε από την κακή περίοδο αλώβητοι.

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για κάποιον, και απλά δυσκολεύεται να σου το πει; Τα άστρα μπορεί να έχουν απαντήσεις…

Κριός
Οι Κριοί δεν πρόκειται να σου πουν τίποτα όταν δεν είναι καλά, επειδή αυτό τους κάνει να φαίνονται αδύναμοι. Αντ’ αυτού, οι περισσότεροι επιλέγουν να παραιτούνται από τα πάντα για λίγες μέρες και να μην σηκώνονται από το κρεβάτι (μέχρι να αναγκαστείς να τους ρωτήσεις τι έχουν και να μην μπορούν πλέον να το αρνηθούν).

Ταύρος
Σε αντίθεση με πολλά άλλα ζώδια σε αυτό το κείμενο, οι Ταύροι αρχίζουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν ένα βήμα πίσω, να καταλάβουν την κατάσταση, και μάλλον θα σου μιλήσουν οι ίδιοι αν υπάρχει πρόβλημα.

Δίδυμοι
Η απόγνωση και το δράμα είναι λιγάκι στο αίμα τους, οπότε αν ξαφνικά αρχίσουν να φρικάρουν ότι καταστρέφεται ο κόσμος (τους) και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά, αυτό είναι το σημάδι σου για να ρωτήσεις αν συμβαίνει κάτι.

Καρκίνος
Όπως και ο Ταύρος, ο Καρκίνος πιθανότατα θα σου πει ο ίδιος πότε τα πράγματα δεν είναι καλά. Σε αντίθεση με τον Ταύρο, δεν θα το κάνει επειδή προσέχει τον εαυτό του, αλλά επειδή θέλει να κλαφτεί για να του δώσεις προσοχή.

Λέων
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα βάλει την γελαστή μάσκα και μετά θα κάνει οξυγονοκόλληση για να μην φύγει ποτέ, αυτό το ζώδιο είναι ο Λέοντας. Και, όχι, η οξυγονοκόλληση στο πρόσωπο δεν τον πόνεσε και δεν έκλαψε καθόλου, αν τον ρωτάς.

Παρθένος
Δεν θα το πει σε εσένα, δεν θα το πει σε εμένα και δεν θα το πει ούτε στον εαυτό του. Σε αντίθεση με τον Λέοντα, πιο πάνω, δεν θα αυτομαστιγωθεί για αυτό. Αυτό που κάνει ονομάζεται περισσότερο “παραγωγικός στρουθοκαμηλισμός”, επειδή ταυτόχρονα ψάχνει μανιωδώς να βρει τρόπους να γίνει καλύτερα.

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν μια σχετικά υγιή προσέγγιση στις κακουχίες της ζωής: Γκρινιάζουν και μετά το ξεπερνούν. Και, θα μας πεις, αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι τρομερό, όλοι αυτό δεν κάνουμε; Και θα σου πούμε όχι. Επειδή είναι κυριολεκτικά το ζώδιο της ισορροπίας, η γκρίνια του δεν γίνεται ποτέ ανυπόφορη.

Σκορπιός
Μπαίνουν σε ένα κουκούλι, το οποίο έχει εξωφρενικά ισχυρούς τοίχους και δεν θα καταφέρεις να μπεις ποτέ. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα μάθεις και ποτέ για ποιον λόγο εμφανίστηκε εξ αρχής το κουκούλι.

Τοξότης
Αρνείται να δεχτεί ότι κάτι θα μπορούσε να του πηγαίνει στραβά και ξεκινάει την υπερπροσπάθεια για να αποδείξει το αντίθετο. Που συνήθως του γυρνάει μπούμερανγκ, και τότε καταλήγει να γίνεται σούπερ γκρινιάρης.

Αιγόκερως
Θα πέσει με τα μούτρα στις δουλειές του περισσότερο από ποτέ, για να προσπαθήσει να ξεχάσει το πρόβλημα. Μπορεί όσο δουλεύει να ανακαλύψει και την λύση. Το σίγουρο είναι ότι δεν μιλέται πολύ εκείνη την περίοδο, και δεν είναι και ανάγκη να του το χαλάσεις. Θα βρει την άκρη όπως πάντα.

Υδροχόος
Η υπερανάλυση είναι σχεδόν πάντα όρος αρνητικά φορτισμένος, αλλά όχι όταν μιλάμε για Υδροχόους. Οι πιθανότητες λένε πως ήδη ξέρει γιατί δεν νιώθει καλά, με το που αρχίσει να μην νιώθει καλά, επειδή το είχε προβλέψει. Άρα φρόντισε να έχει πάρει και τα απαραίτητα μέτρα. Ακούγεται σαν σούπερ δύναμη, αλλά στην πραγματικότητα νιώθει σαν τον Νοστράδαμο.

Ιχθείς
Νανάκια του, νανάκια του, θα κλείσουν τα ματάκια του. Θα προτιμούσε να έκλειναν για πάντα επειδή είναι το πιο δραματικό ζώδιο, αλλά ναι. Θα κοιμάται όλη μέρα, θα ξυπνάει την νύχτα και μάλλον θα ποστάρει cringe.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα