1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα πιο περίεργα ατυχήματα την ώρα του σεξ


Οργασμοί ωρών, πιπιλιές που σκοτώνουν και πολλά ακόμα περίεργα και ολίγον τι μακάβρια που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Μη σου τύχουν.

Η πιπιλιά του θανάτου

Ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει τις πιπιλιές λόγω… καρφώματος, όμως κάποιες φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν σοβαρά. Ακόμα και να οδηγήσουν στον θάνατο.

Ο 17χρονος Julio Macias Gonzalez, από την Πόλη του Μεξικού, πέθανε από εγκεφαλικό το 2016 αφού μια πιπιλιά «αγάπης» από τη φίλη του προκάλεσε θρόμβο αίματος, ο οποίος έφτασε μέχρι τον εγκέφαλο του. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως ο έφηβος πέθανε λίγο αργότερα.

Με κούφανες

Όχι, δεν θα σου πούμε για το φιλί που σου δίνει η θεία στο μάγουλο και κάνει τόσο θόρυβο που νιώθεις το αυτί σου να βουίζει. Τα πράγματα είναι χειρότερα.

Μια γυναίκα ηλικίας 20 ετών από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα πήγε στο νοσοκομείο υποφέροντας από ξαφνική κώφωση. Είπε στους γιατρούς ότι ο φίλος της τη φίλησε παθιασμένα μερικές ώρες νωρίτερα.

«Το φιλί μείωσε την πίεση στο στόμα, τράβηξε το τύμπανο και προκάλεσε ζημιά στο αυτί», ανέφερε το νοσοκομείο στην εφημερίδα China Daily. Ευτυχώς, η ακοή της επανήλθε μετά από δύο μήνες.

Ο έρωτας είναι τυφλός

Ένας άτυχος άνδρας από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας έπαθε ζημιά σε αιμοφόρο αγγείο στο μάτι του και υπέστη προσωρινή απώλεια όρασης φτάνοντας σε οργασμό.

Ο 29χρονος πήγε στο νοσοκομείο αφού παρατήρησε ότι μέρος της όρασής του στο αριστερό του μάτι ήταν μειωμένο. Είπε στους γιατρούς ότι είχε «έντονη σεξουαλική επαφή» το προηγούμενο βράδυ, αλλά δεν είχε παρατηρήσει το πρόβλημα με την όρασή του μέχρι το επόμενο πρωί.

Οι γιατροί τον εξέτασαν και βρήκαν αιμορραγία στο μάτι του που προκλήθηκε από συσσώρευση πίεσης κατά τη διάρκεια του οργασμού.  Η έντονη πίεση από την κορύφωση του προκάλεσε ξαφνική αύξηση της πίεσης πίσω από τον αμφιβληστροειδή με αποτέλεσμα να «σκάσει» ένα αιμοφόρο αγγείο.

Μην με αφήσεις ποτέ

Είναι κάτι που λες σε κάποιον που αγαπάς, αλλά όχι κάτι που θα ήθελες να συμβεί στο κρεβάτι.

Ένα ζευγάρι στην Ιταλία αποφάσισε να κάνει σεξ στη θάλασσα, αλλά όταν η φάση τελείωσε, ο άντρας δεν μπορούσε να βγάλει το πέος του λόγω της αναρρόφησης. Ο γιατρός που κλήθηκε στο σημείο, δεν κατάφερε να χωρίσει τους εραστές και χρειάστηκε να τους μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Το παράξενο φαινόμενο ονομάζεται penis captivus— που σημαίνει ότι το πέος κρατιέται κυριολεκτικά αιχμάλωτο από τον κόλπο. Συμβαίνει όταν οι μύες του πυελικού εδάφους μιας γυναίκας, οι οποίοι συστέλλονται ρυθμικά κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, δεν χαλαρώνουν μετά τις συστολές.

Το πέος λόγω τις πίεσης γεμίζει ακόμη περισσότερο με αίμα και… δε βγαίνει με τίποτα.

«Το σεξ μ’ έστειλε στην εντατική»

Αυτός είναι ο τίτλος ενός ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο ασχολήθηκε με την περίπτωση της Λιζ και του συντρόφου της. Οι δυο τους έκαναν σεξ,  ωστόσο, ο οργασμός της γυναίκας είχε απρόσμενα μεγάλη διάρκεια και το ζευγάρι άρχισε να πανικοβάλλεται. Μιάμιση ώρα μετά, κι αφού η Λιζ είχε δοκιμάσει τα πάντα για να σταματήσει τον οργασμό της, εκείνος δε σταματούσε με τίποτα.

Ο άντρας της τής πρότεινε να πάνε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ετοιμάστηκαν να της συνταγογραφήσουν valium. «Ξαφνικά, πριν μου χορηγήσουν ηρεμιστικό οι γιατροί, ο οργασμός σταμάτησε μετά από αρκετές ώρες!» λέει η Λιζ. «Βασικά δεν το πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι από λεπτό σε λεπτό θα ξαναξεκινούσε». Ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε εκείνη την ημέρα και η Λιζ παίρνει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τους οργασμούς της, που έκτοτε δεν σχετίζονται απαραίτητα με το σεξ.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα