1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί μισεί το κάθε ζώδιο τα Χριστούγεννα;


Δεν υπάρχουν λίγοι λόγοι για να μισεί κάποιος τα Χριστούγεννα, και γενικά ό,τι έχει να κάνει με περίοδο γιορτών. Και μιλάμε για λόγους που μπορούν να σταθούν κανονικά ως επιχειρήματα σε μια κουβέντα, για οριακά γενικά αποδεκτές αλήθειες. Πού να προχωρήσουμε και στα προσωπικά beef που μπορεί να έχει ο καθένας με τις “χρονιάρες μέρες”.

Που, για την ακρίβεια, θα προχωρήσουμε εκεί. Επειδή θα το κάνουμε πάρα πολύ προσωπικό στις παρακάτω γραμμές, και όποιο και να ‘ναι το ζώδιό σου, ξέρουμε ότι θα νιώσεις πως επιτέλους κάποιος σε είδε αληθινά.

Κριός
Μισεί τα Χριστούγεννα επειδή ούτως ή άλλως η ζωή του ήταν ένα χάος κοινωνικών υποχρεώσεων που δεν μπορούσε να οργανώσει. Φαντάσου πόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση όταν τους πιάνει όλους μαζί φρενίτιδα να σε δουν προτού τελειώσει ο χρόνος, λες και η αλλαγή του χρόνου είναι κάτι που έχει πλέον σημασία.

Ταύρος
Τι αγαπάει ο Ταύρος; Τα πλούσια γεύματα. Τι μισεί ο Ταύρος; Την κριτική προς το πρόσωπό του. Και είναι κάπως δύσκολο να μην συνυπάρξουν αυτά όταν αφήσεις έναν Ταύρο ελεύθερο σε event με ανοιχτό μπουφέ.

Δίδυμοι
Δεν έχει χειρότερο από το να δέχεται προσκλήσεις για καφέδες, πάρτι, γεύματα, ρεβεγιόν, να αναγκάζει τον εαυτό του να πει ναι σε όλα και μετά να πρέπει να αναγκάσει τον εαυτό του να ακυρώσει τελευταία στιγμή επειδή αποφάσισε ότι δεν θέλει να δει αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και προκαλεί σημαντική ζημιά στο κοινωνικό του κάρμα.

Καρκίνος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσε να χαλάσει τις τέλειες, ζαχαρένιες γιορτές ενός Καρκίνου, αυτό το πράγμα ονομάζεται τα κοντινότερά του πρόσωπα. Όχι, συγγνώμη, λάθος, εννοούσαμε οι προσδοκίες του από τα κοντινότερά του πρόσωπα. Ουπς.

Λέων
Στην θεωρία, θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο πράγμα που είπαμε για τον Κριό, αλλά αυτό δεν τους επηρεάζει, θα πήγαιναν παντού όπως και να ‘χει. Στην πράξη, αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι Λέοντες είναι εξωφρενικά ευαίσθητοι στο στρες, τα Χριστούγεννα φέρνουν πολύ στρες και αυτό καταλήγει συνήθως σε πολύ γκράντε άβολες στιγμές σε γιορτινές μαζώξεις.

Παρθένος
Σιχαίνεται οτιδήποτε έχει να κάνει με πολυκοσμία, φασαρία και εξαναγκασμένη συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους, άρα είναι λογικό να σιχαίνεται και τα Χριστούγεννα.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια, και επίσης από τα πιο ψυχαναγκαστικά ζώδια. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά φτάνουν σε τόσο δυσθεώρητα ύψη την περίοδο των γιορτών, που ο μέσος Ζυγός χρειάζεται μετά μισό μήνα αποθεραπεία. Χάνεται εντελώς η αίσθηση ισορροπίας στη ζωή τους.

Σκορπιός
Απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ: Τα Χριστούγεννα όλοι προσποιούνται πως είναι χαρούμενοι και δεν έχουν προβλήματα, και αυτό πάει ενάντια σε κάθε κύτταρο του Σκορπιού.

Τοξότης
Κανονικά, οι Τοξότες είναι οι μόνοι που δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα με την περίοδο των γιορτών. Σε γενικές γραμμές, ό,τι και να συμβαίνει δεν τους επηρεάζει επειδή την βγάζουν στον μπουφέ, στο κρεβάτι και σε βόλτες. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα τους την σπάσει, αυτό είναι οι υπερβολικές οικογενειακές υποχρεώσεις – που αν είσαι οικογένεια με έναν Τοξότη, μάλλον πλέον θα έχεις μάθει να τον αφήνεις να κάνει την φάση του αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι απεχθάνονται οτιδήποτε έχει να κάνει με υπερβολές. Τα Χριστούγεννα είναι βασισμένα σ’ αυτές. Όταν βγήκαν για πρώτη φορά στην αγορά μελομακάρονα καλυμμένα με σοκολάτα, σκέφτηκε σοβαρά να κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους.

Υδροχόος
Πιστός στην εκστρατεία του να θυμώνει πάντα, αλλά όχι για αυτά που θυμώνουν οι άλλοι, είναι ο πιο συνήθης ύποπτος να σου αναλύσει την εμπορευματοποίηση των γιορτών και τις κενές ενδείξεις αγάπης που ως σκοπό έχουν το κέρδος. Ναι, οι Υδροχόοι δεν έχουν πλάκα στα χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Ιχθείς
Αν είναι single τα Χριστούγεννα, μισούν τα Χριστούγεννα. Αν είναι σε σχέση, και πάλι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να νιώθουν single στο κεφάλι τους, οπότε πάλι θα μισήσουν τα Χριστούγεννα.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα