1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Τα 3 μυστικά της παραμυθένιας σχέσης τους


Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό είναι γεγονός που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Η σχέση τους μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δυνατή (παραμυθένια θα λέγαμε) και παρατηρώντας την μέσα στα χρόνια καταλήξαμε σε 3 tips που φαίνεται να ισχύουν στη σχέση τους και την κάνει τόσο δυνατή.

#1. Περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί σαν ζευγάρι: Η Ελένη στηρίζει πάντα τον Μάκη και εκείνος την Ελένη και πάντα θα βρούνε χρόνο είτε να πάνε ένα ταξίδι μαζί ή να βγούνε οι δυο τους ένα βράδυ χωρίς τα παιδιά. Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει την Άνδρο και τις επιχειρήσεις του καλού της ενώ εκείνος όσα χρόνια είναι μαζί την στήριζε στις πρεμιέρες της, στα σημαντικά επαγγελματικά βήματά της αλλά και στην τελευταία της εκπομπή που μάλιστα οι δυο τους μοιράστηκαν ένα φιλί δημόσια.

#2. Η παρουσιάστρια δεν ξεχνάει ποτέ τη γυναικεία φύση της: Η Ελένη φροντίζει τον εαυτό της για να νιώθει υγιής και όμορφη αλλά και για να την βλέπει ακόμα πιο όμορφη και ο σύντροφός της. Ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι πως από ένα σημείο και μετά ξεχνάνε να φροντίζουν τους εαυτούς τους και αφήνονται εντελώς. Είναι σημαντικό να να νιώθεις όμορφη ανά πάσα στιγμή πρώτα από όλα για εσένα την ίδια αλλά και για τον αγαπημένο σου.

#3. Είναι καλή μητέρα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προτέρημα για μια γυναίκα από το να είναι κοντά στα παιδιά της και να είναι καλή μητέρα είτε αν εργάζεται είτε αν μένει στο σπίτι. Η Ελένη είναι πολύ κοντά σε όλα της τα παιδιά και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της που ο Μάκης θαυμάζει. Άλλωστε έχουν αποκτήσει μαζί και μια κορούλα, τη Μαρίνα, που και οι δύο υπεραγαπάνε.

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι για τους οποίους τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν την ψυχανάλυση ζεύγους

Κάθε ζευγάρι πρέπει να προσέξει αυτά τα 4 θεμελιώδη σημεία στη σχέση του!

ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα είναι όλα όσα δεν θέλουν οι άντρες να δουν στις μέλλουσες συζύγους τους




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα