1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 tips που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε όσο περνάνε τα χρόνια (και δεν θα έπρεπε!)

Όσο περνάνε τα χρόνια και παραμένεις σε μια σχέση είναι πολύ πιθανόν να ξεχάσεις σιγά σιγά το πώς ήσουν στην αρχή της σχέσης σου με τον αγαπημένο σου. Παρακάτω θα διαβάσεις όλα αυτά τα tips που πολλά ζευγάρια αγνοούν όσο περνάνε τα χρόνια.

#1. Μην παίρνεις τον αγαπημένο σου ως κάτι το δεδομένο στη ζωή σου και φρόντισε να μην νιώθει έτσι ούτε ο σύντροφός σου. Κάντε πράγματα για να ανανεώνεται η σχέση σας και να μην μπείτε σε μια ρουτίνα. Επίσης προσπάθησε να συνεχίσεις να έχεις τους δικούς σου φίλους.

#2. Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία σε μια σχέση! Αυτό είναι ένα tip που δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάς.

#3. Είναι σημαντικό να μοιράζεστε κάποια χόμπι αλλά είναι εξίσου σημαντικό να έχετε χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του. Δυστυχώς πολλά ζευγάρια ξεχνάνε αυτό το tip και καταλήγουν να έχουν μια κοινή ζωή με κοινούς φίλους, κοινά χόμπι και (πολλές φορές) κοινές δουλειές.

#4. Εμπιστεύσου τον σύντροφό σου και δείξε του ότι πιστεύεις σε αυτόν. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει.

#5. Μην ζηλεύεις! Άφησέ τον να βγει με τους φίλους του, ή ακόμα και να έχει γυναίκες φίλες. Αν εσείς οι δύο είστε καλά στη σχέση σας και έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

#6. Αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν και δώστε ευκαιρίες στον σύντροφό σας να σας δείξει ότι έχει γίνει καλύτερος. Ακόμα και αν δεν έχει αλλάξει παρατηρώντας όλα όσα έχετε κάνει για τους δυο σας, θα το εκτιμήσει και θα μεταμορφωθεί και εκείνος σε έναν νέο σύντροφο.

#7. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βάζετε κάθε χρόνο κάποιους κοινούς στόχους και να προσπαθείτε μαζί να τους πετύχετε.

Μια ματιά ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα