1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Στο κρεβάτι μαλωμένοι: Γιατί είναι καλό


Πολλά αλλάζουν στο πώς βλέπουμε τις ανθρώπινες σχέσεις, και είναι λογικό να εξετάζουμε με πιο κριτική ματιά τις συμβουλές που ακούσαμε από μαμάδες, γιαγιάδες, θείους και θείες και οποιονδήποτε μας περνά αρκετά στην ηλικία.

(Και σε κάθε στάδιο της ζωής σου, οι άνθρωποι που σε περνούν στην ηλικία θα σου βγάζουν λίγο τον επαναστάτη χωρίς αιτία, δεν είναι μόνο σημάδι της εφηβείας τελικά.)

Μια από αυτές τις συμβουλές ήταν “Να μην πέφτετε ποτέ στο κρεβάτι μαλωμένοι”. Το καταλαβαίνουμε. Το κρεβάτι είναι κάτι συμβολικό, είναι όλα όσα μοιράζεστε. Ίσως όμως μακροπρόθεσμα να βοηθά περισσότερο. Ακόμα κι αν ένας απ’ τους δυο πέσει στον καναπέ για ένα βράδυ.

Δεν θα κλιμακωθεί ο καυγάς σε ηλίθια επίπεδα
Κανόνας με όλους τους καυγάδες, κάποια στιγμή γίνονται θρύψαλλα και ακούγεστε περισσότερο σαν πεντάχρονα που μαλώνουν. Δεν ξέρουμε πόση ώρα διαφωνίας χρειάζεται για εσάς, ο καθένας έχει τον χρόνο του. Όλοι μας όμως είμαστε βόμβες που περιμένουν να σκάσουν, με την πρώτη βλακεία που θα ειπωθεί. Καλύτερα για ύπνο όσο τουλάχιστον ξέρετε για ποιον λόγο είστε θυμωμένοι, και για ώριμη κουβέντα με τον πρωινό καφέ.

Δεν θα χαλάσετε τον ύπνο σας
Περίμενες να σου το πάμε στην υγεία; Θα σου το πάμε. Επειδή μόλις ένα πράγμα αρχίσει να χαλάει στην ζωή, μπορεί να αρχίσει η χιονοστιβάδα. Και ο κακός ύπνος θα φέρει κούραση και στρες, αυτά με την σειρά τους θα φέρουν ένταση, η ένταση θα βρει τρόπους να εκφραστεί μέσα στην σχέση, αυτό θα φέρει έξτρα καυγάδες και έξτρα ξάγρυπνες βραδιές.

Πρωινό σεξ
Ξύπνησες και έχεις ακόμα νεύρα; Ξύπνησες και μετάνιωσες για αυτά που είπες; Ξύπνησες και βρήκες πρωινό στο κρεβάτι; Ξύπνησες και συνειδητοποίησες ότι χθες βράδυ το παράκανες και τώρα πρέπει να προσφέρεις κάτι στο τοτέμ της σχέσης σας για να εξισορροπήσεις το κάρμα; Το σεξ είναι η λύση σε όλα αυτά. Εκτός από το τελευταίο, που είναι εύκολο να το καταχραστείς και να κάνει το σεξ σας μορφή συναλλάγματος.

Μετά από ώριμη σκέψη, θα έχεις καλύτερα επιχειρήματα
Κάποιοι καυγάδες μπορεί να οδηγήσουν σε περισσότερες από μία νύχτες που θα κοιμάστε μαλωμένοι, και αυτό δεν είναι κακό. Για να ξυπνάει ένας απ’ τους δυο σας με ακόμα περισσότερη όρεξη να στηρίξει το δίκιο του, μάλλον τον πνίγει πολύ το δίκιο. Ξανά, εδώ θέλει προσοχή, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που πνίγονται πανεύκολα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα