1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να τον παντρευτείς; Μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο θα ξέρεις…


O γάμος στις μέρες μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να το πάρουν απόφαση και να κάνουν αυτό το βήμα. Για να είσαι σίγουρη αν πρέπει να παντρευτείς τον αγαπημένο σου διάβασε τα παρακάτω tips.

#1. Σου δίνει την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις νέα πράγματα στη ζωή σου και να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Τότε είναι σίγουρα ένας καλός σύντροφος.

#2. Δεν είναι αρνητικός και δεν σε κρίνει όλη την ώρα. Σίγουρα θα σχολιάσει κάποια σημεία της συμπεριφοράς σου μέσα στο σπίτι, ειδικά αν είστε πολλά χρόνια μαζί, αλλά αν αυτό δεν γίνεται συνέχεια και γίνεται αραιά και που και με έναν πιο χαριτωμένο τρόπο, τότε είσαι οκ και σε αυτό το κομμάτι.

#3. Σου δείχνει ότι σε αγαπάει; Δυστυχώς τα λόγια δεν αρκούν όταν πρόκειται να αποφασίσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν άλλον άνθρωπο. Για να πάρεις την απόφαση πιο εύκολα θα πρέπει με τις πράξεις του να σου δείχνει πόσο σε αγαπάει.

#4. Ταιριάζετε σεξουαλικά; Αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση. Θα πρέπει να νιώθεις ότι ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του και ειδικά σε αυτό το κομμάτι μην το βάζεις κάτω μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις.

#5. Είναι ευγενικός μαζί σου, σε σέβεται και επικοινωνεί κάθε του πρόβλημα; Είστε στο σωστό δρόμο! Αν εκείνος είναι απόμακρος και απρόσιτος θα δυσκολευτείς πολύ να μείνεις μαζί του για πάντα και όταν οι υποχρεώσεις σας αυξηθούν εκείνος θα κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του. Προσπάθησε να τον ανοίξεις και να τον κάνεις να μοιράζεται…

#6. Έχετε διαφορετικά χόμπι και οι απόψεις σας διαφέρουν σε πολλά θέματα; Δεν πειράζει! Αρκεί να έχετε συμφωνήσει ότι μπορείτε να διαφωνείτε μεταξύ σας.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είσαι έτοιμη για νέα σχέση

ΑΥΤΑ είναι τα 12 πράγματα που θα κάνει όταν νιώσει ότι σε αγαπάει πραγματικά

To Challenge των 10 ημερών για να νιώσεις (σωματικά) πιο κοντά στον αγαπημένο σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα