1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η ξενέρα που θα κάνει τα ζώδια να χωρίσουν


Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του, και πιο συγκεκριμένα στο γιατί θα χωρίσει. Κάποιοι άνθρωποι δεν χρειάζονται και πολύ μεγάλη αφορμή, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν υπομονή να φαν’ και οι κότες. Και αν βάλουμε και τα ζώδια στο μιξ, τότε τα πράγματα μπλέκονται επικίνδυνα.

Γι’ αυτό όμως έχεις εμάς. Για να σου τα λέμε αυτά πριν συμβούν, ώστε να γνωρίζεις. Αυτές είναι λοιπόν οι τοπ ξενέρες που θα κάνουν το κάθε ζώδιο να σε χωρίσει δίχως δεύτερη σκέψη.

Κριός
Την πρώτη φορά που θα κοιτάξεις άλλο άτομο θα φας κίτρινη κάρτα. Αν υπάρξει δεύτερη φορά, έφυγες. Δεν θα σου δώσει εξηγήσεις, ξέρεις πολύ καλά τι έκανες.

Ταύρος
Αν αρχίσεις να ξενερώνεις εσύ και να το δείχνεις, αλλά να μην το λες, θα το καταλάβει και θα ξενερώσει χειρότερα από ‘σένα. Θα νιώσει ότι του τρως χρόνο και συναισθήματα.

Δίδυμοι
Συγγνώμη που θα σου το πούμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να προβλέψεις ή να προλάβεις την ξενέρα ενός Διδύμου. Καλή τύχη.

Καρκίνος
Θα ανεχτεί τα πάντα στο όνομα της αγάπης, αλλά έχει μνήμη ελέφαντα. Συνεπώς αν εσύ συνεχίσεις να τραβάς το σκοινί, κάποια στιγμή θα σπάσει. Κι αν σταματήσει να ανέχεται, δεν τον νοιάζει σε τίνος τα μούτρα θα σπάσει το σκοινί.

Λέων
Έχει μεγάλα αποθέματα άρνησης, οπότε μπορείς να επαναλάβεις την προηγούμενη παράγραφο, αλλά με άλλες πηγές των νευρώσεων.

Παρθένος
Θα φτερνιστείς. Θα ανασάνεις πιο δυνατά απ’ ό,τι θέλει. Θα αφήσεις ένα ποτήρι στον πάγκο της κουζίνας. Θα βγάλεις παρανυχίδα. Όλα είναι τόσο καλές αφορμές για τον Παρθένο.

Ζυγός
Είναι τόσο δύσκολο να ξενερώσεις έναν Ζυγό, που θα πρέπει αληθινά να προσπαθήσεις. Γιατί να προσπαθήσεις τόσο αντί να πεις ευθέως ότι θέλεις να χωρίσετε;

Σκορπιός
Δεν θα χρειαστεί καν να κοιτάξεις ένα άλλο άτομο. Αρκεί να πιστέψει ο Σκορπιός ότι υπάρχει η πιθανότητα να κοιτάξεις ένα άλλο άτομο.

Τοξότης
Θα ξενερώσει αν είσαι βαρετό άτομο. Το ξέρουμε ότι αυτό ακούγεται ασαφές, αλλά αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι θεωρεί ο Τοξότης σου βαρετό, πώς έφτασες να διαβάζεις αυτό το κείμενο;

Αιγόκερως
Όπως και ο Ταύρος, μπορεί πολύ καλά να καταλάβει πότε νιώθεις καλά στη σχέση και πότε προσποιείσαι. Σε αντίθεση με τον Ταύρο, δεν θα κλάψει και πολύ που του τρως συναισθήματα – αλλά δεν συγχωρεί να του τρώνε τον χρόνο.

Υδροχόος
Για το πόσο περίεργοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν, οι Υδροχόοι δεν ξενερώνουν εύκολα. Εκτός κι αν αρχίσεις να τους φέρεσαι σαν να είναι Περίεργοι Άνθρωποι.

Ιχθείς
Δεν θα σε χωρίσουν. Αν σε χωρίσουν, πώς θα σου λένε ότι έχουν ξενερώσει χωρίς επιπλέον εξηγήσεις κάθε πέντε λεπτά; Αλήθεια, δεν θα μάθεις ποτέ. Αλλά θα συνεχίσεις να το ακούς.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα