1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 τρόποι που σου λέει «Σ’αγαπώ» χωρίς να σου λέει «Σαγαπώ»…| Fay’s book


Όλες σχεδόν οι γυναίκες έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους άντρες τους. Θεωρούν πως δεν τους δείχνουν αρκετά την αγάπη τους. Μήπως όμως εκείνος σου δείχνει πόσο σε αγαπάει και πόσο νοιάζεται για τη σχέση σας αλλά εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις; Παρακάτω θα δεις διάφορους τρόπους που οι άντρες λένε Σ’αγαπώ χωρίς στην πραγματικότητα να λένε τις συγκεκριμένες λέξεις.

#1. Όταν του λες ότι κάτι σε αναστατώνει στη συμπεριφορά του εκείνος προσπαθεί αμέσως να αλλάξει συμπεριφορά
Αυτό είναι ένα δείγμα πόσο σε νοιάζεται και πόσο δεν θέλει να σε στεναχωρεί. Μπορεί να μην είναι καλοί στα λόγια αλλά με τις πράξεις τους μπορεί να σου δείξουν πόσο σε θέλουν.

#2. Όταν τον καλείς σηκώνει πολύ γρήγορα το τηλέφωνο
Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα του πόσο σε θέλει και πόσο πολύ νοιάζεται για εσένα. Αν βέβαια δεν σηκώνει αμέσως το τηλέφωνο δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει εκτός αν το κάνει σε μόνιμη βάση όλες τις ώρες της ημέρας.

#3. Όταν του λες να σε βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού το κάνει!
Μπορεί να μην το κάνει ποτέ χωρίς να του το πεις αλλά όταν του το ζητήσεις το κάνει γιατί δεν θέλει να σε στεναχωρεί. Οπότε προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι που δεν κάνει δουλειές, εφόσον όταν του το ζητάς το κάνει.

#4. Σε αγκαλιάζει και σε φιλάει συχνά μέσα στη μέρα
Δεν θα περάσει ούτε μια μέρα αν δεν σε χαιδέψει, ή δεν σε αγκαλιάσει ή δεν σου δώσει ένα φιλί! Αυτός ο άντρας σε ποθεί πολύ και ας μην στο λέει με λόγια.

#5. Σου μιλάει για τα προσωπικά του θέματα
Μπορεί να μην το κάνει συχνά αλλά που και που νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σου τις σκέψεις του. Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα της αγάπης του προς το πρόσωπό σου.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα