1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Προσοχή! Αυτή η συμβουλή για το σεξ είναι πολύ σημαντική και αξίζει να την ακολουθήσεις!


Αν είσαι σε σχέση θα σου έχει τύχει σίγουρα αρκετές φορές να μην έχει πολύ όρεξη για σεξ. Οι ειδικοί σε θέματα σεξ αναφέρουν πως όταν είσαι σε μια σχέση θα τύχει πολλές φορές να μην είσαι σε διάθεση για σεξ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις σεξ ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη. Μπορεί στην αρχή των προκαταρκτικών να μην θέλεις να κάνεις σεξ αλλά στην πορεία θα δεις πως θα σου αρέσει πολύ.

Το σεξ είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σχέση και καλό είναι να μην το αφήνεις στην τύχη του αλλά να το προκαλείς και εσύ όσο και να μην το θες. Το σεξ σε φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σου, βελτιώνει την υγεία αλλά και τη ψυχολογία σου.

Couples-Photographer-Cozy-Romantic-Intimate-In-home-Photography-Session-6-1

Την επόμενη φορά που ο αγαπημένος σου κάνει την κίνηση μην προφασιστείς πονοκέφαλο ή κάποια άλλη δικαιολογία αλλά τόλμησε να κάνεις σεξ και η όρεξη θα σου έρθει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Kαι αν αυτό το tip σου φαίνεται πολύ απλό όταν έρθει η ώρα να το δοκιμάσεις θα δεις πόσο δύσκολο είναι και πόσο όμως αξίζει να το προσπαθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα