1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να «χτίσεις» την πιο υγιή και όμορφη σχέση


Θέλεις να χτίσεις μια όμορφη και υγιή σχέση και θέλεις να δουλέψεις πραγματικά ώστε να έχεις στο πλευρό σου έναν σύντροφο που θα σε σέβεται και θα τον σέβεσαι στο πέρασμα των χρόνων; Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 tips που κάθε υγιής σχέση και τα μέλη της πρέπει να ακολουθούν πιστά.

#1. Επικοινωνία
Το Α και το Ω σε μια σχέση είναι η επικοινωνία και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλέψεις στη σχέση σου. Ό,τι σε απασχολεί να το λες και να συζητάς και με τον σύντροφό σου για αυτά που απασχολούν εκείνον. Αν η επικοινωνία σας είναι υγιής τότε μην φοβάσαι τίποτα!

#2. Σεβασμός
Θα πρέπει πάντα να σέβεσαι τις ανάγκες του συντρόφου σου αλλά και εκείνος να ακούει τις δικές σου. Αν υπάρχει σεβασμός τότε η σχέση σας θα είναι χτισμένη στις πιο γερές βάσεις.

#3. Όρια
Εσύ πρέπει να θέσεις από την αρχή τα όριά σου και εκείνος τα δικά του. Αν θέλεις να βγαίνεις με τις φίλες σου, να πηγαίνεις ένα ταξίδι μόνη σου, να κάνεις κάποια χόμπι, να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου πες το από την αρχή και θέσε τα όριά σου. Επίσης σεβάσου τα όρια που θα θέσει και ο σύντροφός σου.

#4. Εμπιστοσύνη
Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που κάθε υγιής σχέση πρέπει να έχει είναι η εμπιστοσύνη. Το να θέλεις να ελέγχεις την κάθε του κίνηση σίγουρα δεν είναι υγιές και σίγουρα δεν θα σας βγει σε καλό. Εμπιστεύσου τον και όλα θα πάνε καλά.

#5. Υποστήριξη
Πρέπει πάντα να είσαι η μεγαλύτερη οπαδός του συντρόφου σου και να τον στηρίζεις σε κάθε του απόφαση. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και ο σύντροφός σου για εσένα ώστε να μπορείτε και οι δύο να ζείτε τις ζωές σας με τους δικούς σας όρους.

Διαβάστε ακόμα: Τα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση της προκοπής

Θέλει να χωρίσετε; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν πως δεν θέλει πλέον να είστε μαζί

Αν κάνει ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα τότε δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πραγματικά




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα