1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κι όμως ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια και υγιή σχέση


Ο John Gottman είναι ειδικός σε θέματα σχέσων και έχει κάνει πολυετής έρευνες για να καταλάβει τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια υγιής μακροχρόνια σχέση. Ο ίδιος έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που θεωρεί πως είναι το βασικό συστατικό που πρέπει να έχει μια σχέση.

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Πρέπει να γίνει φιλαράκι με τον αγαπημένο σου πριν η σχέση σας εξελιχθεί σε κάτι το ερωτικό…Ακόμα και αν η σχέση σας ξεκίνησε με πάθος και ένταση, μπορείς να ρίξεις λίγο τους τόνους, να τον φέρεις πιο κοντά σου, πιο φιλικά ώστε η σχέση σας να αποκτήσει τις σωστές βάσεις.

Τι σημαίνει να γίνεις περισσότερη φίλη του;

#1. Να μιλάτε περισσότερο, να του ανοίγεσαι και να σου ανοίγεται πιο συχνά.

#2. Να ενδιαφέρεσαι για τη μέρα του και εκείνος για τη δική σου.

#3. Να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον, όπως κάνεις και με τους φίλους σου, να μην υπάρχουν πολλές διαφωνίες και εντάσεις.

#4. Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή.

#5. Να διασκεδάζετε μαζί όπως ακριβώς θα κάνατε και με τον/την καλυτερο/η φίλο/η σας!

Μπορεί να προτιμάς να τον τρελαίνεις στα φιλιά, και να τον ρίχνεις στο κρεβάτι, αλλά να θυμάσαι πως αν επενδύσεις λίγο περισσότερο στη φιλία σας, μακροχρόνια θα είσαι πιο ευτυχισμένη στη σχέση σου.

Μια ωραία ιδέα για να ξεκινήσεις να έρχεσαι πιο κοντά στον αγαπημένο σου είναι να ακολουθήσετε το εξής challenge. Ζητήστε ο ένας από τον άλλον να οργανώσει ένα free date, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία. Αυτός που θα κερδίσει και θα οργανώσει το πιο ωραίο ραντεβού μπορεί να κερδίσει ένα μασάζ από τον άλλον ή μια βραδιά έξτρα περιποίησης!

Διαβάστε ακόμα: Πώς να τον αγαπάς για να μην εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση σας;

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα μέσα στο 2021!

5 κινήσεις που κάνει και νομίζει ότι είναι σέξι…ενώ δεν είναι!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα