1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποια ζώδια θα έχουν ρομαντικό Αύγουστο;


Ο Αύγουστος είναι αγαπημένος μήνας για πολλούς ανθρώπους. Για εκείνους που επιτέλους θέλουν να δουν την πόλη να αδειάζει. Για εκείνους που θα την αδειάσουν επειδή επιτέλους έφτασαν οι μέρες των διακοπών. Και για κάποιους ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού επειδή είναι ο τελευταίος. Ο συντάκτης ανήκει στην τρίτη κατηγορία.

Για κάποιους όμως ο Αύγουστος (τουλάχιστον ο συγκεκριμένος, του 2023) θα είναι και ιδιαίτερα ρομαντικός. Και για να μην σε κουράζουμε με εισαγωγές και ζητήματα word count, readability και άλλα τέτοια αλγοριθμικά, πάμε στο ζουμί.

Κριός
Όλα καλά για Κριάρια φέτος. Αν είναι single Κριάρια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουν κάποιον ενδιαφέρων άνθρωπο και να δεθούν γρήγορα. Οι δεσμευμένοι Κριοί, από την άλλη, θα δουν την σχέση τους να ανθίζει και να εμφανίζονται ευκαιρίες (και χρόνος!) για περισσότερα ρομαντικά τετ-α-τετ.

Δίδυμοι
Απίστευτη όρεξη και ενέργεια για πειραματισμό για τους single Διδύμους αυτόν τον μήνα. Χρειάζεται προσοχή και λίγη επιλεκτικότητα ίσως, αλλά οι ευκαιρίες είναι εκεί, και μπορείς να τις αδράξεις. Όσο για τους δεσμευμένους Διδύμους; Ναι, πρακτικά ισχύουν τα ίδια, οπότε θα πούμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Λέων
Θα κάνεις τον Αύγουστο να είναι ρομαντικός. Επειδή ο Αύγουστος δεν είναι per se ρομαντικός για ‘σένα, αλλά σε γεμίζει με την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις αυτά που θες και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Και – διόρθωσέ μας αν κάνουμε λάθος – το ρομάντζο είναι συχνή επιθυμία τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, πόσο μάλλον αν είναι και μήνας γενεθλίων.

Σκορπιός
Αν είσαι σε σχέση, συγγνώμη που θα το πούμε έτσι απλά, αλλά θα κάνετε σεξ όλο το μήνα. Θα σας πιάσει το κάτι σας, δεν ξέρουμε. Αν είσαι single Σκορπιός, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για μυστήρια τυπάκια: Είναι ο Κρυπτονίτης σου αυτή τη περίοδο, οπότε σε αφήνουμε να επιλέγεις αν θα πλησιάσεις. (Το ξέρουμε ότι θα πλησιάσεις.)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα