1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ζακέτα να πάρεις κι άλλες μαμαδίσιες συμβουλές που ακολουθούμε κάθε καλοκαίρι


Η Ελληνίδα μάνα είναι μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή και πολύ αγαπημένη περίπτωση που έχει απασχολήσει πολλάκις τον θαυμαστό κόσμο του ίντερνετ κι όχι μόνο. Πρόκειται για μια φιγούρα που διεκδικεί το αλάθητο από τον Πάπα και –μεγάλη η χάρη της- βρίσκει έναν εκνευριστικό τρόπο να σου υπενθυμίζει πως σχεδόν πάντοτε έχει δίκιο. Εμείς θα σταθούμε με σεβασμό απέναντι στις μαμάδες μας και θα τους βγάλουμε το καπέλο αφού κάθε χρόνο ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές τους και όλα βαίνουν καλώς στο καλοκαίρι μας. Ήρθε η ώρα να συνταχθείς κι εσύ μαζί.

Ζακέτα να πάρεις

Ναι, η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι απάλευτη με τις ζέστες και τους καύσωνες και τη θερμοκρασία να μας κοιτά αφ’ υψηλού, ωστόσο η ζακετούλα το καλοκαίρι έχει σώσει σε ζωές. Βλέπεις, κάτι τα πλοία που είναι ψυγεία, κάτι τα βουνά και τα παραθαλάσσια χωριουδάκια που ξυρίζουν οι αέρηδες, καθιστούν τη ζακετούλα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Φόρα καπέλο γιατί θα σε χτυπήσει η ζέστη κατακέφαλα

Καλά τα αντηλιακά και τα γυαλιά ηλίου, όμως το καλοκαιρινό καπελάκι, θα σε βγάλει πολλάκις ασπροπρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού. Ειδικά αν είναι αυτό το ψάθινο που έζησε μεγάλες δόξες στα τιμημένα 80s και 90s κι έσωσε χιλιάδες από ηλίαση.

Φαρμακείο να πάρεις τόσα έντομα σέρνονται στο κάμπινγκ που πηγαίνεις

Χωρίς το φαρμακείο της μαμάς όλα αυτά τα σιχαμένα έντομα θα κάνανε πάρτι στο άμοιρο κορμάκι σου, γεμίζοντάς το με ανεπιθύμητα τσιμπήματα, πληγές ή και αλλεργικά σοκ. Να την ακούς την μανούλα λοιπόν ειδικά όταν κάνει ανακεφαλαίωση των sos του φαρμακείου των διακοπών.

Κομμένες οι βουτιές αφού έφαγες

Τότε τη σνόμπαρες την Ελληνίδα μάνα και κώφευες επιδεικτικά. Τώρα της αναγνωρίζεις ότι έτσι και κάνεις το λάθος και βουτήξεις μετά από μεσημεριανό ή βραδινό τσιμπούσι, θα σε μνημονεύουμε μόνο για όλους τους λάθος λόγους.

Μην κάθεσαι κάτω από το air-condition

Όλοι οι φυσιοθεραπευτές κι οι ορθοπεδικοί σε ευχαριστούν μέσα από την καρδιά σου που έκανες τ@ έξυπν@ και δεν ακολούθησες τη μαμαδίσια συμβουλή που υπαγόρευε ρητά να μην κάθεσαι κάτω από το air-condition. Όσο σε ευχαριστούν μετρούν και τα λεφτάκια που βγάλανε για να κουράρουν την ψύξη σου.

Να σου κόψω ένα φρουτάκι;

Αν δεν ήταν η μάνα σου δεν θα είχες φιλοτιμηθεί ποτέ να μπεις στον κόπο και να κόψεις ένα φρουτάκι που έχει τόσες βιταμίνες. Αν δεν ήταν η μάνα σου, θα έτρωγες σουβλάκια και για πρωινό κι αυτό είναι μια πικρή αλήθεια που πρέπει να παραδεχθείς.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα