1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

H Chrissy Teigen και ο John Legend μας δίνουν την πιο σημαντική συμβουλή για τη σχέση μας


Ο John Legend και η Chrissy Teigen είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και οι δυο τους φαίνονται απίστευτα αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται με το E! News ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του επιτυχημένου τους γάμου και εμείς σου το μεταφέρουμε αυτολεξεί!

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Πρέπει να βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλον, να πηγαίνετε ταξίδια, όπως κάναμε και εμείς για τα γενέθλιά της, να πηγαίνετε για φαγητό μόνο οι δυο σας κάποιες φορές”.

Η Chrissy Teigen που έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία στον σύζυγό της ακόμα και δημόσια προσθέτει: «Ναι, και να ταξιδεύετε ο ένας μακριά από τον άλλον βοηθάει επίσης». 

Η ίδια μπορεί να αστειεύθηκε με τη συγκεκριμένη πρόταση αλλά όπως αποκάλυψε δεν έκανε 100% χιούμορ καθώς ο χρόνος που περνάς μακριά από τον αγαπημένο σου είναι επίσης σημαντικός για τη σχέση σας και μπορεί να τη βελτιώσει σημαντικά.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Όσα παιδιά και αν έχετε και όσες ευθύνες και αν έχετε πάντα θα πρέπει να βρίσκετε ο ένας για τον άλλον χρόνο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περνάτε αυτόν τον χρόνο μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης γιατί τότε ο χρόνος που περνάτε μαζί δεν είναι ποιοτικός. Έχει σημασία λοιπόν να αφιερώνετε κάποιες ώρες της εβδομάδας ώστε να έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας ώστε να παραμείνει η σχέση σας υγιής στο πέρασμα του χρόνου.

Διαβάστε ακόμα: Οι συμβουλές που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε στην πορεία της σχέσης τους

6 πρωινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο που βλέπεις τον σύντροφό σου

6 σημάδια που αποδεικνύουν πως κάτι πάει στραβά στη σχέση σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα