1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ξενέρωτες αντρικές συμπεριφορές που δεν είχες σκεφτεί


Δεν είναι λίγες οι φορές στην ζωή σου που θα δεις μια πιθανή νέα γνωριμία να χαλάει και να σταματά απότομα, και να αναρωτηθείς τι έκανες λάθος. Τώρα, αν το αναρωτιέσαι υπερβολικά συχνά, μάλλον έχεις τεράστια αποθέματα στρες και ανασφάλειας να ξοδέψεις, ή αλήθεια κάθε φορά κάνεις κάτι λάθος. Λίγη ψυχοθεραπεία πάντα μπορεί να βοηθήσει με αυτά.

Όχι, εδώ μιλάμε για πιο αθώες καταστάσεις. Πράγματα που δεν καταλαβαίνεις καν ότι συμβαίνουν – αλλά μπορούν να ξενερώσουν πολύ γρήγορα το αντικείμενο του πόθου σου. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν.

Η φλατ, μονότονη φωνή
Μπορεί να είσαι λακωνικός και να μην γουστάρεις να εκφράζεις πολλά συναισθήματα. Μπορεί να μεγάλωσες με γονείς που επίσης δεν το είχαν και τόσο με την έκφραση, ή κάποιος, κάποτε να σου είπε ότι οι άντρες πρέπει να έχουν την συναισθηματική γκάμα τηλεφωνικού καταλόγου. Δεν έχει σημασία το γιατί, σημασία έχει ότι αν μιλάτε και εσύ με το ζόρι βγάζεις δυο κουβέντες, κι αυτές ακούγονται σαν τον Ρόμποκοπ, η φάση δεν θα πάει πολύ μακριά.

Εξαφανιζόλ
Είστε κάπου, μόνοι ή με παρέα. Εσύ εξαφανίζεσαι. Δεν λέμε ότι πας να πάρεις τσιγάρα και δεν επιστρέφεις, λέμε ότι από εδώ βρήκες έναν γνωστό, από εκεί έναν φίλο, άντε να πιάσεις και κουβέντα με τον μπάρμαν… Εσύ νιώθεις εκείνη την ώρα ότι πουλάς τον εαυτό σου και το πόσο μικροσελέμπριτι είσαι, αλλά στην πραγματικότητα έχεις αφήσει ένα άτομο στο τραπέζι να σε περιμένει.

Βασικά…
…διάβασε όλη την προηγούμενη παράγραφο, και φαντάσου πόσο εξίσου κακό είναι να το κάνεις αυτό και να σέρνεις μαζί και το δύσμοιρο ραντεβού σου, να κάθεται άβολα στη γωνία. Απαίσιο.

“Χα χα” όταν η φάση είναι “Ωχ, αμάν”
Κλισέ παράδειγμα, αλλά όταν ένας άνθρωπος που φοβάται τις αράχνες αρχίσει να φωνάζει και να σε παρακαλά να την διώξεις, το γέλιο σου δείχνει ότι δεν την παίρνεις στα σοβαρά. Και κανείς δεν γουστάρει να το νιώθει αυτό, ακόμα και για κάτι που εσύ θεωρείς δεδομένο ή γελοίο.

Όταν αστράφτει το βλέμμα σου μόνο όταν υπάρχουν κι άλλοι τριγύρω
Κοίτα, κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει όταν περνάς τέλεια με τους φίλους σου. Το πρόβλημα είναι να δείχνεις ότι περνάς τέλεια και είσαι χαρούμενος μόνο τότε. Τι την έχεις την σχέση, αν βαριέσαι;

Το παρακάνεις με το αλκοόλ
Είναι 100% δική σου επιλογή και, ναι, δεν πέφτει λόγος ακριβώς σε κανέναν. Όταν, όμως, η σχέση σου ανησυχεί ότι πίνεις πολύ, μάλλον θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς. Ακόμα και στις αρχές να είστε, δεν έχεις να αποδείξεις κάτι πίνοντας πολύ.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα