1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

AYTA είναι τα tips που όλα τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις…ξεχνάνε!


Είναι γεγονός πως το να παραμένεις σε μια μακροχρόνια σχέση και να νιώθεις ευτυχισμένη μέσα  σε αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο λόγος; Συνήθως όσο περνάνε τα χρόνια τα ζευγάρια συνήθως ξεχνάνε κάποια tips που στην αρχή της σχέσης τους γνώριζαν. Λίγο η ρουτίνα, λίγο η καθημερινότητα όλοι μας φτάνουμε σε ένα σημείο που ξεχνάμε τα βασικά πράγματα που μας ενώνουν με τον αγαπημένο μας.

#1. Η επικοινωνία είναι το παν
Είναι πολύ σημαντικό, και θα το λέμε ξανά και ξανά, πως η επικοινωνία είναι το Α και το Ω για μια υγιή σχέση. Ό,τι και αν υπάρχει στο μυαλό σου, ό,τι και αν σε απασχολεί είναι καλό να το μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου.

#2. Μην τον παίρνεις για δεδομένο
Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να θεωρείς τον αγαπημένο σου δεδομένο αρχίζει η κάτω βόλτα. Τότε είναι που σταματάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου στο σπίτι, τότε αρχίζεις να τρως παραπάνω και τότε του μιλάς με νεύρα και ένταση.

#3. Σεβάσου τον χρόνο που περνάει μόνος ή με τους φίλους του
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε τα πάντα μαζί! Είναι σημαντικό να του δίνεις ελευθερία και να σου δίνει και εκείνος από τη δική του μεριά ελευθερία.

#4. Μην αφήνεσαι…εμφανισιακά
Μπορεί εκείνος να μην σου λέει τίποτα σχετικά με την εμφάνισή σου και μπορεί μάλιστα να σου λέει πως του αρέσεις που πάχυνες ή που είσαι πιο φυσική! Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση, καθώς όλοι οι άντρες θέλουν να έχουν στο πλευρό τους γυναίκες με αυτοπεποίθηση και που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Κάνε λοιπόν ένα πείραμα, πρόσεξε παραπάνω την εμφάνισή σου για ένα μήνα και δες τις αντιδράσεις του! Είμαι σίγουρη πως η σχέση σας θα βελτιωθεί πολύ μόνο και μόνο βελτιώνοντας αυτόν τον παράγοντα.

Διαβάστε ακόμα: 10+1 λόγοι για να δοκιμάσεις μια σχέση εξ αποστάσεως

3 τρόποι που τον πληγώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις

Φιλί στο πρώτο ραντεβού: Τι σημαίνει αυτό για έναν άντρα;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα