1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Καραντίνα στο σπίτι; 7 ιδέες για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου


Αν νοσείς από κορονοιό χωρίς πολλά συμπτώματα ή αν είσαι σε καραντίνα επειδή ήρθες σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα, ίσως νιώθεις την ψυχολογία σου στα πατώμτα που περνάς με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε πως η καραντίνα σε λίγες ημέρες θα τελειώσει και επίσης να σου δώσουμε ιδέες για να περάσεις όμορφα τον χρόνο με τη σχέση σου.

#1. Φτιάξτε έναν πίνακα με θεματικές βραδιές που μπορείτε να οργανώσετε στο σπίτι σας ώστε να έχετε κάτι να περιμένετε. Μπορείτε να ετοιμάσετε ιταλική βραδιά για το Σάββατο το βράδυ ή pizza night για την Παρασκευή.

#2. Μπορείτε να παραγγείλετε μια φουσκωτή πισίνα για ενήλικες για να δροσίζεστε ακόμα και στο σπίτι. Οργανώστε τη βεράντα ή τον κήπο, διακοσμήστε κατάλληλα και βάλτε την πισίνα στη μέση για να γίνει το επίκεντρο της διακόσμησης.

#3. Περάστε μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι! Μετακινήστε την τηλεόραση στο δωμάτιό σας, δείτε τις αγαπημένες σας σειρές, φάτε στο κρεβάτι, διαβάστε τα βιβλία σας και απολαύστε μια ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

#4. Φτιάξτε ένα δωμάτιο την ημέρα μέχρι να οργανωθεί όλο το σπίτι τέλεια! Δεν φαντάζεστε πόσο δημιουργική είναι αυτή η διαδικασία και πόσο θε ευγνωμονείτε τους εαυτούς σας για αυτό αφού βγείτε από την καραντίνα σας.

#5. Κάντε tik tok για ζευγάρια! Επιδοθείτε σε χορούς, αστεία βιντεάκια και διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας.

#6. Μάθετε να φτιάχνετε κοκτέιλ και ανεβάστε τα δημιουργήματά σας στο instagram ή στο tik tok για να τα δουν και να τα θαυμάσουν οι φίλοι σας.

#7. Συζητήστε για μια νέα επιχειρηματική κίνηση και αρχίστε να την οργανώνετε σιγά σιγά μαζί! Χρησιμοπιοιήστε τον χρόνο που έχετε προς όφελός σας.

Διαβάστε ακόμα: Η «εκδίκηση» της απατημένης συντρόφου: Να τι μπορείς να κάνεις!

6 σημάδια που δείχνουν ότι μόλις γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου!

5 τρόποι για να ηρεμήσεις τον άνθρωπό σου όταν έχει τα νεύρα του




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα