1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποια είναι τα πιο ξενέρωτα ζώδια;


Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εξίσου διασκεδαστικοί. Κάποιοι είναι η ψυχή της παρέας, μπορούν με ένα αστείο να κάνουν τους πάντες γύρω τους να σκάσουν στα γέλια, ή να κρέμονται απ’ τα χείλη τους. Και μετά υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό. Που αν βρεθείς σε παρέα μαζί τους, με κάποιον τρόπο θα καταφέρουν να σου σπάσουν τα νεύρα – ακόμα κι αν δεν σου απευθύνουν τον λόγο, είναι απλά η ενέργειά τους τέτοια.

Και, προφανώς, το ζώδιο παίζει ρόλο σε αυτό. Αυτά είναι τα πέντε πιο ξενέρωτα ζώδια.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν είναι ότι δεν θέλει να περάσει καλά. Δεν είναι ότι δεν θέλει να χαλαρώσει. Είναι που δεν μπορεί. Είναι στην φύση του να ανησυχεί συνεχώς και για τα πάντα, και είναι σχεδόν μόνιμα ο τύπος στην παρέα που θα γυρίσει με το αυτοκίνητο σπίτι την υπόλοιπη, μεθυσμένη παρέα. Άρα, ξενέρωτος ή όχι, τουλάχιστον βοηθάει, που είναι πολύ περισσότερο απ’ ό,τι είναι διατεθειμένα να κάνουν τα υπόλοιπα ζώδια της λίστας. Αλλά ναι, δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να καλέσεις μαζί σου για να περάσετε μια έξαλλη νύχτα.

Παρθένος
Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Παρθένος δεν ξέρει να περνά καλά. Είναι από τους ανθρώπους που ψάχνουν παντού ατέλειες, που δεν ικανοποιούνται εύκολα και που θα το δηλώσουν πολύ ξεκάθαρα και φωναχτά ότι δεν είναι ικανοποιημένοι. Αν μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε με ένα ξενέρωτο στερεότυπο, θα ήταν η τύπισσα από την παρέα που βλέπει με απελπισία να την πέφτουν σε όλες τις φίλες της, οπότε ρωτάει κάπως εκνευρισμένα “Μήπως να την κάνουμε; Έχει πάει αργά.”

Αιγόκερως
Όσο τελειώνει ο ζωδιακός κύκλος, τόσο αυξάνεται η ξενέρα, και με όλο και πιο παράξενους τρόπους. Ο Αιγόκερως, ας πούμε, δεν θέλει να περνά καλά. Οποιαδήποτε ιδέα έχεις για καλοπέραση στο μυαλό σου, ο Αιγόκερως την θεωρεί φτηνή και θα προτιμούσε να κάτσετε σπίτι και να δείτε κάποια ταινία. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να αναλύσουμε εδώ, ούτε κάποια σύγκριση να κάνουμε με γνωστό στερεότυπο: Είναι απλώς λίγο μαμούχαλος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι σαν εκείνο το παιδί που κόλλησε στην παρέα αλλά είναι από το εξωτερικό, δεν μιλάει καλά την γλώσσα και πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει. Που, εντάξει, μπορεί να είναι διασκεδαστικό για πέντε λεπτά, αλλά από ένα σημείο και μετά θες να τον ταρακουνήσεις μπας και συνέλθει. Δεν είναι απαραίτητο ότι λέει ασυναρτησίες, ούτε πως δεν έχει πλάκα, αλλά καλά κρασιά μέχρι να φτάσεις σ’ αυτό το συμπέρασμα.

Ιχθείς
Και τελευταίοι και πάντα καταϊδρωμένοι οι Ιχθείς. Που, ναι, ομολογουμένως είναι ένα πολύ ξενέρωτο ζώδιο. Κυρίως επειδή περνούν την μισή τους ζωή εξαφανισμένοι ή χωμένοι μέσα στο δράμα τους. Για το οποίο δράμα θα σου μιλήσουν, αν σε βρουν εύκαιρο, και θα είναι σαν να βλέπεις σαπουνόπερα: Σε όποιο επεισόδιο και να την πιάσεις, δεν θα έχεις χάσει τίποτα, επειδή δεν γίνεται και τίποτα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα