1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 άντρες αποκαλύπτουν τι σημαίνει για αυτούς αν φιλήσουν στο πρώτο ραντεβού


Το γνωστό site σχέσεων Your Tango έκανε την έρευνά του και μας αποκαλύπτει τι σημαίνει για τους άντρες όταν δίνουν φιλί από το πρώτο ραντεβού.

#1. «Αν δεν υπάρξει φιλί στο πρώτο ραντεβού φεύγω προβληματισμένος και συνήθως δεν θα συνεχίσω περισσότερο με τη συγκεκριμένη κοπέλα»

#2. «Αν υπάρξει χημεία ανάμεσά μας θα προσπαθήσω να τη φιλήσω. Αλλιώς, γιατί βγαίνουμε ραντεβού;»

#3. «Θα προσπαθήσω να τη φιλήσω πιο πολύ από περιέργεια, ακόμα και αν έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν ταιριάζουμε».

#4. «Το να μην υπάρξει φιλί μετά από ένα γρήγορο ραντεβού που περιλάμβανε μόνο έναν καφέ είναι οκ. Αλλά μετά από ένα ραντεβού που περιελάμβανε φαγητό,  bowiling, βόλτα, παγωτό, και άλλα πράγματα, δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Το πρώτο ραντεβού θα διαρκέσει 3-4 ώρες και σε αυτόν τον χρόνο μπορείς να αποφασίσεις αν θες ή όχι να υπάρξει δεύτερο και τρίτο ραντεβού».

#5. «Αν έχει διάρκεια το πρώτο ραντεβού και φαίνεται να ενδιαφέρεται θα το προσπαθήσω να τη φιλήσω. Αλλιώς, θα την αγκαλιάσω απλά και θα της προτείνω να ξαναβγούμε».

#6. «Έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού επειδή ήμασταν φίλοι και υπήρχε επικοινωνία. Τώρα αυτή η γυναίκα είναι η σύζυγός μου».

#7. «Αν ένα ραντεβού πηγαίνει καλά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσει το ραντεβού…από ένα ρομαντικό φιλί. Κανείς δεν θέλει άβολες χαιρετούρες και περίεργες αγκαλιές».

#8. «Δεν θα έπεφτα με τα μούτρα. Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε σχέδια για γάμο ή να αποφασίσουμε ονόματα για τα παιδιά μας».

#9. «Το να τη φιλήσω σημαίνει πως θα ήθελα και να κοιμηθώ μαζί της…αλλά θα συμβιβαστώ με ό,τι μπορώ να πάρω στο πρώτο ραντεβού».

#10. «Συνήθως ένα φιλί σημαίνει ότι με συνεπήρε η στιγμή και ότι ήθελα να επικοινωνήσουμε ακόμα πιο καλά».

Διαβάστε ακόμα: 40 tips που θα σε βοηθήσουν να ερωτευτείς τον σύζυγό σου ξανά από την αρχή!

Να πώς θα καταλάβεις ότι σε παίρνει στα σοβαρά…2 μέρες αφότου τον γνώρισες!

Όλα αυτά που πρέπει να κάνεις με τον σύντροφό σου πριν αποκτήσετε παιδιά




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα