1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

68χρονος ιερέας συνελήφθη στη Σαλαμίνα για ασέλγεια σε ανήλικο


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας παρακολουθεί την είδηση της σύλληψης ενός 68χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου ιερέα μετά από σχετικό ένταλμα το οποίο εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα.

Με βάση το ένταλμα σύλληψης ο κατηγορούμενος ιερέας προέβη στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αλλά και στον χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είχε συλληφθεί και πάλι για ομοειδή αδικήματα παλαιότερα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα