1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να βρεις έναν έρωτα που θα διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια!


Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σχέση που θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Διάβασε προσεκτικά τα 5 tips που μας δίνουν.

#1. Μην ασπάζεσαι τη φιλοσοφία: «Αν είναι γραφτό να ερωτευτώ θα γίνει χωρίς να προσπαθήσω». Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι μια λανθασμένη τακτική γιατί μοιάζει με τη φιλοσοφία «Αν είναι γραφτό να βρω δουλειά θα βρω χωρίς να χρειαστεί να ψάξω». Οι περισσότεροι άνθρωποι που το πιστεύουν αυτό είναι άνεργοι και το ίδιο συμβαίνει και στα θέματα σχέσεων.

#2. Πήγαινε σε μέρη που υπάρχουν άνθρωποι με κοινά χόμπι και στόχους με εσένα. Γράψου σε κάποιο σεμινάριο για τη δουλειά σου ή πήγαινε σε κάποιον αγώνα που σου αρέσει. Σε γενικές γραμμές κάνε πράγματα που θα έκαναν άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα με εσένα.

#3. Όταν κυκλοφορείς εκτός σπιτιού μην κοιτάς ποτέ το κινητό σου. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πλέον σκυμμένοι πάνω από τα κινητά μας σχεδόν όλη μέρα. Αυτό δεν θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις γύρω σου ανθρώπους που ίσως σε ενδιαφέρουν.

#4. Μην ψάχνεις για ρομαντισμό αλλά ψάξε για συντροφικότητα. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο πάνω από όλα θα μπορείτε να είστε φίλοι. Αν η φιλία σας είναι δυνατή τότε και το δέσιμο που θα αποκτήσετε ως ζευγάρι θα είναι εξίσου δυνατό.

#5. Οι χαρούμενοι άνθρωποι προσελκύουν χαρούμενους ανθρώπους. Με το να είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη μόνο καλό μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Άλλωστε όπως αποκαλύπτουν ειδικοί σε θέματα σχέσεων οι χαρούμενοι άνθρωποι ακτινοβολούν περισσότερο από τους δυστυχισμένους και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα φέρει κοντά σου περισσότερους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι για να καταφέρεις να συγχωρέσεις την απιστία

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που χρειάζεται να έχει μία σχέση για να αντέξει στο χρόνο!

Meghan & Harry: 5+1 πράγματα που μάθαμε από τη σχέση τους και θα τα εφαρμόσουμε και στις δικές μας σχέσεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα