1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ μπροστά στον σύντροφό σου


Το πιο όμορφο πράγμα σε μια σχέση είναι το σημείο εκείνο που αρχίζεις να αποκτάς μια παραπάνω οικειότητα με τον σύντροφό σου. Αυτό όμως προυποθέτει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες ώστε να μην υπερβείτε κάποια όρια που δεν θα θέλατε. Ποια είναι λοιπόν τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε και τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μπροστά στον αγαπημένο σας;

#1. Μην χρησιμοποιείς την τουαλέτα μπροστά του
Πολλά ζευγάρια φτάνουν σε αυτό το σημείο που κατά τη γνώμη μας είναι ένα όριο που δεν πρέπει να υπερβείς. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την τουαλέτα φρόντισε να έχεις κλειστή την πόρτα. Είπαμε να νιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου αλλά ας μην το παρακάνουμε.

#2. Μην κάνεις ήχους που δεν πρέπει μπροστά στον καλό σου
Είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτό το όριο ευγένειας ο ένας προς τον άλλον. Αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένους ήχους προσπαθήστε τουλάχιστον να πάτε πρώτα σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

#3. Μην αποκαλύπτετε πολλές λεπτομέρειες για τον κύκλο σας
Σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ φυσιολογικό θέμα ανάμεσα στις γυναίκες αλλά ακόμα και αν ο σύντροφός σας δείχνει πολύ άνετος με αυτό το θέμα, πίστεψέ μας δεν είναι το αγαπημένο του θέμα συζήτησης.

#4. Μην αφεθείς σε ό,τι αφορά την εμφάνισή σου
Φυσικά δεν εννοούμε να φοράς τουαλέτα όταν βλέπεις μια ταινία μαζί του στο σπίτι, αλλά φρόντισε τουλάχιστον οι πιτζάμες σου να είναι αξιοπρεπείς και τα μαλλιά σου φρεσκολουσμένα.

#5. Μην φλερτάρετε με άλλους άντρες μπροστά του
Σίγουρα το φλερτ χρειάζεται που και που στη ζωή μας ακόμα και όταν είμαστε σε μια μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο προσπάθησε να κρατήσεις τους τύπους και μην φλερτάρεις με άλλους άντρες μπροστά του.

Διαβάστε ακόμα: 4 σημάδια που δείχνουν πως τα οικονομικά σας ως ζευγάρι…δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση σας

Το trick που πρέπει να εφαρμόζεις στον γάμο σου για να είναι ευτυχισμένος!

4 σκληρές αλήθειες που δείχνουν για ποιο λόγο δεν σου ζήτησε δεύτερο ραντεβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα