1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αν σου περνάει από το μυαλό να τον απατήσεις…αυτοί οι λόγοι θα σε πείσουν να μην το κάνεις


Μήπως νιώθεις πως η σχέση σου περνάει μια κρίση και σου περνάει από το μυαλό να ψάξεις να βρεις αλλού παρηγοριά; Αν δεν το έχεις κάνει ήδη δες για ποιους λόγους θα ήταν καλό να το αποφύγεις.

#1. Όχι το αντικείμενο του πόθου σου δεν είναι το άλλο σου μισό 
Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις πως ο λόγος που νιώθεις πάντα υπέροχα με τον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή σου δεν είναι ότι αυτός είναι το άλλο σου μισό αλλά το γεγονός πως ζεις μια παράλληλη σχέση. Αυτή η σχέση δεν έχει την προοπτική να γίνει πραγματική σχέση και αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφα μέσα σε αυτήν. Αν συνειδητοποιήσεις αυτή την πραγματικότητα θα πειστείς πως δεν σου χρειάζεται μια παράλληλη σχέση για να είσαι ευτυχισμένη αλλά ένα καλό ξακαθάρισμα με τον αληθινό σου σύντροφο.

#2. Θα κάνεις κακό στα παιδιά σου
Αν έχεις ήδη παιδιά τότε ξέχνα την απιστία εδώ και τώρα γιατί μπορείς να τα βλάψεις πολύ. Αυτό που πρέπει να δουν στη μαμά τους και στον μπαμπά τους είναι η ειλικρίνεια. Συζητήστε μεταξύ σας τα προβλήματά σας και αν δεν βρίσκετε καμία λύση καλό θα ήταν να τραβήξετε χωριστούς δρόμους.

#3. Δεν επικοινωνείς τα προβλήματά σου με τον σύντροφό σου
Όταν δεν έχεις δώσει τις σωστές ευκαιρίες στη σχέση σου για να διορθωθεί τότε πώς περιμένεις να διορθωθεί. Είναι άδικο για τον σύντροφό σου να περάσεις σε μια νέα σχέση χωρίς να έχεις κάνει τα πάντα για να πετύχει η σχέση σου. Και αν έχεις κάνει τα πάντα χωρίς κανένα αποτέλεσμα τότε μπορείς να χωρίσεις και να πας παρακάτω στη ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα: Τα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση της προκοπής

Θέλει να χωρίσετε; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν πως δεν θέλει πλέον να είστε μαζί

Αν κάνει ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα τότε δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πραγματικά




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα