1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 απλοί τρόποι για να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι


Όλοι έχουμε περάσει από αυτή τη φάση που δεν νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και συνειδητοποιούμε ότι όλο κάτι μας φταίει. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σου ή ότι δεν τα πηγαίνεις καλά με τον σύντροφό σου. Σημαίνει ότι ζεις μια πολύπλοκη ζωή μέσα στην οποία δεν μπορείς να είσαι πάντα μέσα στην τρελή χαρά. Δυσάρεστα πράγματα πάντα θα συμβαίνουν που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι με μειωμένη αυτοπεποίθηση και λίμπιντο.

Πώς λοιπόν θα αποκτήσεις και πάλι αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι;

#1. Ξεκίνα πρώτα από όλα από το δικό σου είναι
Κάνε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σου όπως «Τι σημαίνει αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι για εσένα;» ή «Τι σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση;». Γράψε τις απαντήσεις, μελέτησέ τις και βγάλε τα συμπεράσματά σου σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί.

#2. Άλλαξε τις εικόνες που έχεις γύρω σου
Το να λες ότι δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση αλλά αμέσως μετά να ξοδεύεις τον χρόνο σου στο instagram χαζεύοντας τα πιο ωραία κορμιά του κόσμου είναι λάθος. Φτιάξε το feed σου έτσι ώστε να έχει μόνο δυναμικές γυναίκες που σε εμπνέουν, αγόρασε καινούρια εσώρουχα, δοκίμασε να διαβάσεις ερωτικά μυθηστορήματα λίγο πριν πας στο κρεβάτι.

#3. Ζήτα ξεκάθαρα αυτό που θέλεις στο σεξ
Ρώτα τον εαυτό σου τι είναι αυτό που θα ήθελες στο σεξ και στη συνέχεια συζήτησέ το με τον σύντροφό σου! Μην ντραπείς να κάνεις αυτή την κουβέντα γιατί όσο αμήχανη και αν είναι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι.

#4. Κάνε την έρευνά σου
Χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σου για να δεις νέες τεχνικές στο σεξ, για να μάθεις πράγματα που θα σε βοηθούσαν να νιώσεις καλύτερα ή ακόμα και για να κάνεις τις αγορές σου σε ερωτικά βοηθήματα.

Διαβάστε ακόμα: 4 sex tips για γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις- Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στον γάμο σου…

Κι όμως…μπορείς να καταλάβεις πότε σε σκέφτεται η αδερφή ψυχή σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα