1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι να κάνω αν με αγνοεί;


Το να σε αγνοούν δεν είναι ωραίο πράγμα. Όλοι το ξέρουμε, όλοι το έχουμε νιώσει. Και μερικοί από εμάς όταν το βιώνουμε, τρελαινόμαστε κιόλας. Για πάμε άλλη μία φορά την καλύτερη και πιο αληθινή ατάκα από ταινία:

 

Ο Νταν σε αγνοεί, όμως, και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τρελαίνεσαι κι εσύ, έχουμε και καραντίνα και δεν είναι κατάλληλη εποχή για να κάνεις τρέλες. Ή μήπως είναι; Σου παρουσιάζουμε δέκα πιθανά σενάρια, από το πιο έξαλλο στο πιο υγιές.

1. Πήγαινε στο σπίτι του
Η απόλυτη απεγνωσμένη κίνηση. Προφανώς και μπαίνει πρώτη, για να ξεμπερδεύουμε. Είναι ό,τι πιο δραματικό μπορείς να κάνεις, φυσικά δεν μπορούμε να σου το προτείνουμε σοβαρά, αλλά θα ήταν και ψέμα να λέγαμε πως δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που όντως τσιμπάνε με το δράμα.

2. Στείλε δεκαπέντε μηνύματα
Καλύτερα στην σειρά, και τουλάχιστον τα μισά πρέπει να είναι μονολεκτικά. Κάποια από αυτά μπορούν να είναι για να διορθώσεις μια λέξη από το προηγούμενο μήνυμα. Το ζήτημα είναι να τραβήξεις την προσοχή, και να το κάνεις δυναμικά.

3. Στείλε μόνο ένα μήνυμα
Όσο χαμηλά κι αν νιώθεις ότι έχεις πέσει, μπορείς πάντα να ρίξεις τα μούτρα σου λίγο ακόμα και να στείλεις ένα μήνυμα. Αν δεν σου απαντήσει (ξανά), έχεις άλλη μια απόδειξη στα χέρια σου. Και, τεχνικά, η ιστορία τελειώνει εκεί (και επισημαίνουμε πως έχουμε ακόμα επτά καλύτερες εναλλακτικές απ’ το να στείλεις μήνυμα).

4. Πες σε κάποιον φίλο σου ότι σε αγνοούν
Επειδή ο μέσος φίλος σου θα εκνευριστεί περισσότερο από εσένα με αυτή την είδηση και ίσως ο εκνευρισμός του βάλει τα πράγματα σε καλύτερη προοπτική για εσένα. Γενικά, μακάρι να μπορούσαμε για λίγο να δούμε τον εαυτό μας όπως μας βλέπουν οι φίλοι μας.

5. Σκέψου γιατί σε αγνοεί, όχι πώς να μην σε αγνοεί
Επειδή, καλώς ή κακώς, οι πιθανότητες όταν σε αγνοεί κάποιος είναι δύο: Να είναι απλά και ξεκάθαρα αγενής, ή να έχεις εσύ κάτι στραβό. Κάνε στον εαυτό σου την ερώτηση, “Έκανα κάποιο λάθος;”, αλλά όχι για να αρχίσεις να αυτομαστιγώνεσαι. Η αυτοκριτική είναι μια πολύ υγιής διαδικασία και είναι καιρός να μάθεις να την κάνεις σωστά.

6. Σκέψου ποια είναι γενικότερα η σχέση σου με τα άτομα που σε αγνοούν
Είναι η πρώτη σου φορά που σε αγνοούν και εσύ κολλάς; Είναι κάτι που σου συμβαίνει σπάνια, και γι’ αυτό τώρα το κόλλημα έγινε ακόμα πιο έντονο; Μήπως είναι μοτίβο και γενικά σε τραβάνε άτομα που δεν είναι διαθέσιμα και βασανίζεις τον εαυτό σου; Τόσες πολλές ερωτήσεις, που μέχρι να τις απαντήσεις θα έχεις ξεχάσει ότι σε αγνοεί, επειδή επιτέλους θα αρχίσεις να δίνεις εσύ σημασία στον εαυτό σου.

7. Αναρωτήσου αν αυτό το κείμενο έγινε μόλις κάπως απότομο μαζί σου
Πώς σε έκανε να νιώσεις αυτό; Αν πέρα από νεύρα, αυτή τη στιγμή νιώθεις ανεξήγητο σεξουαλικό ερεθισμό ή μια έντονη αίσθηση “μου τα λέει επειδή τα αξίζω”, τότε αλήθεια πρέπει να επανεξετάσεις τα θέλω σου.

8. Κάνε κάτι καλό για εσένα
Ναι, αυτός ο μεσότιτλος ήταν ένα μεγάλο κλισέ, αλλά ο καθένας έχει διαφορετική άποψη. Θες να δεις σειρές στον καναπέ; Θες να ακούσεις PJ Harvey και να χορεύεις με ψαλίδια στα χέρια στις πέντε το πρωί; Όποιο κι αν είναι το ντεκόρ του τούνελ σου, στο τέλος θα φτάσεις στο εξίσου κλισέ αλλά ευλογημένο φως.

9. Μην ξεχάσεις όλα όσα διάβασες με το που σου στείλει
Επειδή κάποια στιγμή θα σου στείλει, λογικά. Αν είσαι από τους ανθρώπους που διαγράφουν κάθε ενόχληση και λάμπουν ξανά τα μάτια τους όταν βλέπουν το “Νέο μήνυμα”, βάλε σελιδοδείκτη σε αυτό το κείμενο και διάβαζέ το κάθε μέρα. Δηλαδή, αλήθεια, είναι υπερβολικά καλό κείμενο για να μην βοηθήσει κόσμο.

10. Αγνόησέ τον κι εσύ
Σόρι κιόλας.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα