1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς είναι τα ζώδια με τους κολλητούς τους;


Όπως είναι λογικό, αλλιώς φερόμαστε μπροστά σε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο, και αλλιώς όταν είμαστε μόνοι με τους φίλους μας. Με αυτούς τους ανθρώπους που μας ξέρουν, δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε καθωσπρέπει, ή να βγάζουμε καν νόημα.

Και επειδή αυτές οι μικρές στιγμές απελευθερωμένης σαχλαμάρας είναι από τις καλύτερες, συνέχισε να διαβάζεις για την πιο χαριτωμένη ζωδιο-λίστα που έχεις διαβάσει ποτέ.

Κριός
Δεν σταματάει την φλυαρία για όλα όσα είδες/διάβασε/έκανε μες στην εβδομάδα. Τον αφήνουν να φλυαρεί επειδή ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός.

Ταύρος
Πετάει τις μάσκες. Μένει με τις πιτζάμες, ρεύεται και ξεχνάει εντελώς το σαβουάρ βιβρ του.

Δίδυμοι
Με τους κολλητούς του είναι όπως είναι με όλους τους άλλους: Ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι δεν μπορούν να γλυτώσουν από την κυκλοθυμία του. Έχουν μάθει να την αγαπούν, όμως.

Καρκίνος
Μιας και αναλαμβάνει τον ρόλο του φροντιστή στα ερωτικά του, με τους φίλους του γίνεται απενοχοποιημένα το μωρό που θέλει ντάντεμα. Μπόλικο ντάντεμα.

Λέων
Φυλάει όλα τα ηλίθια ή άσχημα πράγματα που δεν μπορεί να πει μες στην ημέρα του για τους κολλητούς του. Παραληρεί αποκλειστικά στα άτομα που ξέρει ότι θα τον ακούσουν.

Παρθένος
Δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα του, άρα θα είναι κάπως δεσποτικός. Στους φίλους του, όμως, το κάνει με αγάπη.

Ζυγός
Φέρεται ακριβώς σαν να ήταν μόνος στο σπίτι. Καμία ντροπή, καμία ανασφάλεια.

Σκορπιός
Αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να αναλύσει όλα τα δράματα που εκτυλίσσονται στο κεφάλι του. Συνεπώς χρειάζεται χρόνο, και καλούς ακροατές.

Τοξότης
Τους σέρνει σε όλα τα περίεργα events που μπορεί να βρει – από γαστρονομία μέχρι κουλό performance art.

Αιγόκερως
Όταν καταφέρνει όντως να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τους κολλητούς του φίλους, κλείνει το κινητό. Είναι σημαντικός χρόνος και δεν θα τον ενοχλήσει κανείς.

Υδροχόος
Ακριβώς όπως και ο Σκορπιός, μόνο που όπου δράματα, βάλε θεωρίες συνωμοσίας.

Ιχθείς
Μιζεριάζει δίχως τελειωμό, οι κολλητοί του είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα να μάθουν με λεπτομέρεια τα συναισθήματα των Ιχθύων.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα