1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

H σκληρή αλήθεια που πρέπει να μάθεις αν είσαι ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα


Συνήθως σε αυτές τις ιστορίες όπου μια γυναίκα ερωτεύεται έναν παντρεμένο άντρα…χαμένη βγαίνει συνήθως η ίδια. Να γιατί θα ήταν καλό να μην μπλέξεις σε τέτοιες καταστάσεις ακόμα και αν εκείνος αποφασίσει να χωρίσει για χάρη σου.

#1. Μια σχέση που ξεκινάει με τέτοιο μπέρδεμα συνήθως δεν έχει καλό φινάλε. Τα πράγματα στις σχέσεις είναι καλό να είναι ξεκάθαρα εξαρχής και πάντα θα αναρωτιέσαι αν εκείνος θα ξαναέκανε κάτι με μια άλλη γυναίκα όταν είναι μαζί σου.

#2. Ένας καλός σύζυγος δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι καλός σύζυγος και αν δεν είναι καλός σύντροφος δεν θα είναι και καλός σύντροφος.

#3. Αυτή τη στιγμή βλέπεις την καλύτερη εκδοχή του γιατί σου φέρεται τρυφερά και γλυκά καθώς του αρέσει η όλη αυτή φάση. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και συνειδητοποίησε πού πας να μπλέξεις.

#4. Όταν φτάσει η ώρα να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και στη σύζυγό του θα βιώσετε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές. Εκείνος πλέον συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό είναι σοβαρό και δεν θα είναι πια τόσο χαρούμενος και διασκεδαστικός όσο σου φαινόταν στην αρχή.

#5. Ίσως συνειδητοποιήσει ότι δεν του κάνεις! Αυτό θα συμβεί εφόσον χωρίσει και πλέον δεν θα του καλύπτεις μια ανάγκη που του έλειπε. Τώρα πια μπορεί να «παίξει» με πολλές γυναίκες και ίσως το κάνει.

#6. Οι φίλοι, τα παιδιά και συγγενείς του ίσως δεν σε αποδεχτούν ποτέ γιατί θα είσαι πάντα αυτή που τον χώρισε από την σύζυγό του.

#7. Αν έχει παιδιά, η πρώην σύζυγός του θα παραμείνει για πάντα στη ζωή σας. Θέλεις όντως να μπλέξεις σε μια τέτοια κατάσταση ή μήπως να το τελειώσεις όσο ακόμα είναι νωρίς.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα