1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τι είναι το squirting και πώς θα το κατακτήσετε


Θα το έχετε δει σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου δίπλα στα “anal”, τα “gangbang” και τα συναφή και ίσως να το έχετε… καταφέρει με την σύντροφό σας.

Το squirting είναι διακαής πόθος σε αρκετά ζευγάρια, όμως… τι είναι τελοσπάντων και πώς το πετυχαίνουμε;

To squirting είναι η απελευθέρωση δεκάδων έως εκατοντάδων χιλιοστόλιτρων ενός διαυγούς υγρού από την ουρήθρα, συνήθως κατά τη διάρκεια του οργασμού ή της σεξουαλικής διέγερσης. Μάλιστα μέσω ορισμένων μελετών οι οποίες διεξήχθησαν με τη χρήση υπερηχογραφήματος της πυέλου και βιοχημικής ανάλυσης, έχει αποδειχτεί ότι το υγρό που εκτοξεύεται προέρχεται από την ουροδόχο κύστη.

Είναι άρα το squirting ούρα; Όχι ακριβώς. Ο μεγάλος όγκος του υγρού που απελευθερώνεται κατά το squirting έχει βρεθεί ότι περιέχει ουρία, κρεατινίνη και ουρικό οξύ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι παράγεται στα νεφρά και συλλέγεται στην ουροδόχο κύστη. Δεν υπάρχει όμως συμφωνία μεταξύ των επιστημόνων εάν η βιοχημική σύνθεση του υγρού είναι πανομοιότυπη με τα ούρα ή είναι στην πραγματικότητα μια πιο αραιωμένη μορφή τους.

Το υγρό του εκκρίνεται κατά το squirting μπορεί επίσης να περιέχει μια μικρή ποσότητα PSA, γλυκόζης και φρουκτόζης, κάτι που σημαίνει ότι η γυναικεία «εκσπερμάτιση» και το squirting μπορεί να συμβούν ταυτόχρονα.

Σε τι διαφέρει από τη γυναικεία εκσπερμάτιση;

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις, το squirting δεν αποτελεί σημάδι εκσπερμάτισης για τις γυναίκες. Ναι, καλά διάβασες, οι γυναίκες όντως εκσπερματίζουν. Η γυναικεία εκσπερμάτιση αφορά την έκκριση περίπου 1 ml παχύρρευστου γαλακτώδους υγρού από τους παραουρηθρικούς αδένες, ένα όργανο που βρίσκεται εκατέρωθεν της ουρήθρας. Οι παραουρηθρικοί αδένες είναι επίσης γνωστοί ως αδένες του Skene, ή «γυναικείος προστάτης».

Οι γυναίκες που «εκσπερματώνουν» αναφέρουν ότι συμβαίνει με ή χωρίς οργασμό. Η γυναικεία εκσπερμάτιση περιέχει υψηλή ποσότητα ειδικού για τον προστάτη αντιγόνου (PSA), φρουκτόζης και γλυκόζης, παρόμοια σύνθεση δηλαδή με εκείνη του σπερματικού υγρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υγρό εκσπερμάτισης είναι διαφορετικό από το υγρό που λιπαίνει τον κόλπο κατά τη σεξουαλική διέγερση ή όταν μια γυναίκα «υγραίνεται».

Ωραία, και πώς θα το καταφέρω;

Καλό είναι να έχει ουρήσει πριν ξεκινήσετε. Αν και το squirting δεν είναι ούρα, όπως αναφέραμε πιο πάνω, η αίσθηση πριν πραγματοποιηθεί είναι παρόμοια με αυτήν της ούρησης, οπότε καλό είναι να μην έχει την τουαλέτα στο μυαλό της. Ξεκινήστε με προκαταρκτικά ή/και στοματικό σεξ, δουλεύοντας με όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Όσο πιο αναμμένη είναι, τόσο πιο εύκολη θα είναι η εύρεση του σημείου G, το οποίο πρήζεται όταν η γυναίκα ερεθίζεται.

Όσο ασχολείστε με το στοματικό σεξ, χρησιμοποιείστε τα χέρια σας. Το νύχι του δακτύλου πρέπει να κοιτάει προς τον πρωκτό και το δάχτυλο να λυγίζει – σαν γάντζος. Όσο το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε βρει το σημείο G στο άνω μετωπικό τοίχωμα του αιδοίου της. Εφαρμόστε ελαφρές πιέσεις και κουνήστε πάνω-κάτω το δάχτυλό σας. Έπειτα χρησιμοποιήστε και δεύτερο δάκτυλο ή και τα ενδιάμεσα δάκτυλα.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μπορεί να πάρει και παραπάνω χρόνο. Πιέστε τα δύο δάχτυλα που έχετε μέσα της, μέχρι να φτάσουν το μπροστινό άνω τοίχωμα του κόλπου της, ακριβώς κάτω από το σημείο G της. Πιέστε ελαφρά την παλάμη σας στην κλειτορίδα της και αρχίστε να τραβάτε και να πιέζετε το χέρι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Έτσι θα πετύχετε διέγερση από δυο σημεία. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό αρκετά γρήγορα, δύο έως τρεις κύκλους προς τα κάτω ανά δευτερόλεπτο.

Όταν είναι στο σημείο της κορύφωσης, το σημείο G της θα αρχίσει να ξεπρήζεται. Όταν συμβεί αυτό, τραβήξτε τα δάχτυλά σας έξω. Ίσως να είναι καλύτερα αν συνεχίσετε να ασχολείστε με την κλειτορίδα της ή μπορεί από τη άλλη να το νιώθει πολύ έντονα, εξαρτάται μόνο από τη γυναίκα. Αν όλα πάνε καλά, όταν αφαιρέσετε τα δάχτυλά σας, το squirting θα είναι γεγονός. Σκουπίστε και συνεχίστε ότι κάνατε.

Και αν… δεν; Κάποιες γυναίκες μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνουν, αλλά, μια δοκιμή αξίζει. Επίσης, οι γυναίκες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας με ασκήσεις Kegel. Αν δεν το καταφέρετε με την πρώτη, ξαναδοκιμάστε, ακόμη και να μην το πετύχετε, θα έχει φτάσει σε έναν τέλειο οργασμό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα